Tipsa en kompis

2018-04-18

Asbaghi: ”Den tuffaste utmaningen vi får i år”

En seger och två förluster på tre matcher.Nu väntar Poya Asbaghis gamla lag Dalkurd.– Det här är den tuffaste utmaningen vi kommer att få i år, säger IFK Göteborgs tränare.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 18 May

IFK-ikonens oväntade tv-pik – till Djurgården

Här skickar Torbjörn Nilsson, 63, en oväntad pik till Djurgården.Blåvitt-legendaren ställer sig i köket – och bjuder på torsk.– Det ska vara en bitter eftersmak, säger Nilsson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Jag berättade inte ens för min fru…”

Kennet Andersson, 50, är ny i Blåvitts styrelse.Och den gamle anfallaren har precis avslutat en tränarutbildning.–Jag stänger inte dörren till något, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Beskedet om Pontus Wernblooms framtid

IFK Göteborgs supportrar drömmer om en återkomst i sommar.Men så blir det inte, enligt GT:s uppgifter.Pontus Wernbloom, 31, stannar kvar utomlands.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Stänger dörren – för IFK Göteborg

Marcus Sandberg, 27, sitter på ett utgående kontrakt och letar ny klubb.Samtidigt behöver IFK Göteborg ersätta Pontus Dahlberg, 19.– Men jag vill inte tillbaka, säger Sandberg till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Kaptenen på väg bort från Blåvitt

Poya Asbaghis Blåvitt börjar sätta sig.Men klubben riskerar att drabbas av spelarflykt i sommar.Minst fem etablerade namn kan byta klubb inom kort.En av dem: Lagkaptenen Sebastian Eriksson, 29.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Blåvitt-målvaktens kritik mot domaren

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 19, släppte två mål på Gamla Ullevi.Han vinkade offside för det första, men insåg att det var korrekt.Det andra, i den femte tilläggsminuten, höll honom däremot upprörd långt efter slutsignalen.– Jag hade bollen i handen, det var bedrövligt av domaren, hävdar han efter 0–2 mot Norrköping.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Peking höll ifrån – slog Blåvitt borta

IFK Norrköping fortsätter att imponera.Kalle Holmberg blev matchhjälte när laget vann med 2-0 borta mot IFK Göteborg.– Han bara springer in med bollen, säger kommentatorn Patrik Westberg i C More.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

”Det är underbart att ha sådana spelare”

GÖTEBORG. Matchhjälte med det avgörande 2–1-målet mot Malmö i måndags.Blåvitts August Erlingmark, 20, kunde inte fått en bättre start på veckan.– Men det gäller att inte stanna för länge i bubblan. Det kommer ju fler matcher, säger Erlingmark inför mötet med Norrköping.