Tipsa en kompis

2018-04-19

Elm målskytt – i division 6

David Elm har lämnat Kalmar FF, men inte fotbollen.Under torsdagskvällen gjorde den Premier League-meriterade anfallaren mål – i division 6.– Det var det snyggaste målet jag någonsin gjort, säger David Elm till Barometern.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Fulham

Grundat år: 1879

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Roy Hodgson om MFF:s chanser: ”Oerhört tufft”

Chelsea–Malmö FF i två sextondelsfinaler i Europa League – vem kan bättre bedöma läget än förre MFF-guldtränaren och engelske förbundskaptenen Roy Hodgson, numera manager i Crystal Palace.– Jag taxerar aldrig chanser i procent, men kan bara säga att det är en oerhört tuff uppgift för Malmö. Det är mycket, mycket svårare att skrälla i Europa än det var under min MFF-tid. Alla lag och spelare, från stora eller små nationer, är seriöst kartlagda i detalj, det var inte alltid så förr, säger Hodgson, 71.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

United förbereder ett jättebud på superlöftet

Från dominant till bänkad.Ryan Sessegnon, 18, har det tufft i Fulham – som är desperat att förlänga med supertalangen.Samtidigt förbereder Manchester United ett jättebud för att locka över honom i sommar, skriver Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

United vägrar förlora – Paul Pogba hjälte

Nio ligamatcher under Ole Gunnar Solskjaer och inte en enda förlust.Under lördagen fick Manchester United klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf och vann med 3-0 mot Fulham efter dubbla mål av Paul Pogba.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Pogba bakom Manchester United-seger

Manchester United, utan en lindrigt skadad Victor Nilsson Lindelöf, i backliunjen vann komfortabelt borta mot Fulham på Craven Cottage.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

JUST NU: Därför saknas Lindelöf

Manchester United möter Fulham på bortaplan i eftermiddag.Men de får klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf.– Han har en känning, bekräftar Ole Gunnar Solskjaer inför matchen.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

”Ingen såg Lindelöf, det skulle vara ett tecken”

Manchester United möter Fulham på bortaplan i eftermiddag.Ingen kunde i går se Victor Nilsson Lindelöf kliva på tåget till London.Enligt lokaltidningen Manchester Evening News kan det finnas en väldigt logisk förklaring.

Tipsa en kompis

Thursday 31 January

Förre PL-spelaren testar lyckan i HIF

2014 gjorde han mål för Fulham i Premier League.Sen dess har karriären gått utför.Nu hoppas Chris David kunna starta om i Helsingborgs IF.

Tipsa en kompis

Wednesday 23 January

Skandalspelaren har gripits av polis

Det stormar kring Fulhamstjärnan Aboubakar Kamara.I måndags kväll greps stjärnan av polis efter ett bråk med en medarbetare på träningsanläggningen, skriver Daily Mail.Fulham har nu vidtagit åtgärder mot anfallaren och stänger av honom från alla klubbaktiviteter.