Tipsa en kompis

2018-04-21

Kritiken efter nya tappet: ”För fega”

Landskrona Bois tappade återigen en ledning i förlusten mot Degerfors borta.– Vi blir för fega, säger tränaren Agim Sopi kritiskt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 16 November

MFF:s nyförvärv berättar: Därför nobbade jag Milan

Adi Nalic har lämnat Landskrona Bois för Malmö FF.Nu berättar talangen om förväntningarna inför säsongen, om sin sena fysiska utveckling och om varför han nobbade Milan.– Det är svårt att säga nej men samtidigt har jag alltid sagt att man inte kan utvecklas om man inte mår bra, säger 20-åringen.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Klart: MFF värvar ny mittfältstalang

Malmö FF förstärker laget inför nästa säsong.Adi Nalic värvas från Landskrona Bois.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Döms till 1 500 i böter för banger mot HIF-spelare

16-åringen såg Helsingborgs IF göra mål mot Landskrona Bois.Då blev han arg – och kastade in en så kallad banger på planen.Nu har han dömts till böter.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Örgryte hyllades med stående ovationer

Örgryte avslutade säsongen med att köra över Landskrona Bois med 4-0.Laget slutade två poäng från allsvensk kvalplats.Efter storsegern hyllades laget med stående ovationer.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

ÄFF trillar ur ettan – Henke kunde inte stoppa raset

Ängelholms FF åker ur division 1.Trots Henrik Larssons hjälp klarade inte det forna superettanlaget att rädda kontraktet.

Tipsa en kompis

Sunday 4 November

Intressant för MFF – scoutas av dansk klubb

Malmö FF uppges redan ligga i förhandlingar med Adi Nalic.Nu jagas Landskrona-talangen även av danska toppklubben Bröndby – och kan bryta kontraktet med Bois.– Vi har inte hört något, men det är väl väntat om det finns intresse för Adi. Han är en riktigt stor talang, säger Landskronas ordförande Urban Jansson till HD.

Tipsa en kompis

Monday 29 October

Jacks krav på Landskrona: "Frågor jag vill ha svar på"

Hoppet är ute för Landskrona Bois. Klassiska storlaget tvingas lämna superettan.Nu ställer Jack Majgaard Jensen krav på styrelsen för att stanna.– Jag har skrivit ner flera punkter jag vill ha svar på, säger dansken.

Tipsa en kompis

Friday 26 October

JUST NU: Helsingborg är klart för allsvenskan

HIF är tillbaka i allsvenskan – och man tog det sista steget i kavaj.När Landskrona firade krysset (0-0) mot AFC Eskilstuna bröt jublet ut i Helsingborg.För nu står det klart att inget lag kan sno platsen från Andreas Granqvist & Co.