Tipsa en kompis

2018-04-22

Fixade poäng mot serieledarna

GÖTEBORG. Första matchen från start och första spelmålet.Häckens Moesta El Kabir visade klass när han kvitterade till 2–2 och såg till att serieledande Hammarby tappade sina första poäng.– Det går framåt, vecka för vecka, säger den nygamle Häcken-spelaren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:25

Från frysboxen till hjälte: ”Det här jag har väntat på”

MALMÖ. Bonke Innocent såg ut att ha fastnat i MFF:s frysbox.Mot Häcken startade han för andra matchen i rad och var bäst på planen när Malmö FF bröt sin förlustsvit – men framtiden i klubben är oklar.– Det är det här jag har väntat på, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

19:20

MFF:s jubel – efter fyra raka förluster

Daniel Andersson har inkasserat sin första seger som Malmö FF-tränare.Sören Rieks och Markus Rosenberg fixade två mål framåt samtidigt som målvakten Fredrik Anderssons svettiga räddningar såg till att matchen mot Häcken slutade 2-0.

Tipsa en kompis

Igår 09:29

"Då spelar det ingen roll vad motståndaren gör"

Daniel Anderssons MFF föll på individuella misstag mot Hammarby.Vägen till vändning mot BK Häcken?Fila bort misstagen och vidareutveckla en rakare offensiv.–Fortsätter vi göra det vi gjorde anfallsmässigt så spelar det ingen roll vad motståndaren gör, säger Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Igår 08:00

Siktar på en ny nolla mot Malmö

Åtta mål framåt.Och bakåt har Häckens målvakt Peter Abrahamsson inte släppt in något i de två senaste matcherna.Men i kväll gäller det ett stukat Malmö FF.– Malmö är alltid tufft att möta oavsett vad som har hänt, säger målvakten.

Tipsa en kompis

Saturday 19 May

Ljuset i skademörkret: MFF-backen nära spel

Här är Malmö FF:s ljus i skademörkret.Mittbacken Rasmus Bengtsson är uttagen i truppen mot Häcken och aktuell för spel.På den sista träningen inför matchen fick MFF stöd av hundratals supportrar.– Supportrarna är där trots resultaten. Det har de varit hela tiden och det betyder jättemycket för killarna. Det är underbart, säger MFF:s tränare Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Mittfältaren byter klubb – i Holland

Tre år efter flytten från Häcken byter Simon Gustafson, 23, klubb.Men han stannar kvar i Holland.Ny klubb är tabellfemman Utrecht.– Det känns väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med det här på alla sätt, säger Gustafson till GP.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Stjärnorna som missar Malmö FF:s ödesmatch

Efter fyra raka förluster och sex spelare på skadelistan mot Hammarby.På fredagens träning var Johan Dahlin tillbaka efter magmuskelskada men Fouad Bachirou och Behrang Safari missar definitivt mötet med Häcken.– Det var rätt okej för Johan, vi hoppas det är positivt, säger tränaren Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Anders Svensson: ”Det är en parodi”

Elfsborgs tunga säsongsinledning blev under gårdagen ännu värre efter att man förlorat och gjort två självmål mot Häcken.Nu väljer klubblegenden Anders Svensson att ta tränaren Jimmy Thelin i försvar.– Man är lite bortskämd som supporter i Elfsborg, men jag tror på honom stenhårt, säger Svensson.