Tipsa en kompis

2018-04-22

AIK vann – efter Silvas drömmål

AIK hänger med i toppstriden. Mot IFK Göteborg blev det säkra 2-0 och Stefan Silva fick göra sitt första allsvenska mål för de svartgula. En vänsterpärla i krysset.– Jag ville visa Sverige vad jag går för, säger Silva till C More.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:33

Marcus Berg om Blåvitt: ”Det är många kockar”

Tio mål i Förenade Arabemiraten – men till sommaren har Marcus Berg ett utgående kontrakt.Om anfallaren kommer tillbaka till Sverige är det bara IFK Göteborg som gäller, men han är bekymrad över klubbens status.– Det känns som om det är många kockar som ska koka soppan, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Krisen allt värre: Kval– hjälten lämnar truppen

Återbuden duggar tätt för Janne Anderssons landslag.Härnäst: Jakob Johansson som lämnar återbud på grund av ryggproblem.–Tyvärr består hans problem och kommer att lämna truppen, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Jakob Johansson lämnar landslaget

Jakob Johansson är nästa i raden av svenska spelare som lämnar den svenska landslagstruppen med ryggproblem. IFK Norrköpings Alexander Fransson kallas in som ersättare.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Blåvitt kan tvingas flytta sin premiär

Gräset på Gamla Ullevi håller inte måttet.Nu riskerar IFK Göteborg att tvingas flytta sin allsvenska hemmapremiär mot Elfsborg, enligt GT:s uppgifter.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Efter anmälan mot IFK Göteborg – nu svarar klubben

I gruppspelsmatchen i Svenska cupen mellan IFK Göteborg och Gais avfyrade IFK Göteborgs supportrar raketer och matchen var tvungen att avbrytas. Efter många turer slutade det med att Gais tilldelades segern med 3-0. Sedan anmälde riksombudet (RO) Henrik Engvall IFK Göteborg till disciplinnämnden för brister i visitation och avsyning av arenan innan matchen.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

”Det kommer inte regna pengar över damverksamheterna”

I dagsläget har sex av sexton herrallsvenska lag damverksamhet, men då Elfsborg och IFK Göteborg nu också har beslutat sig för att gå den vägen så kommer den siffran att öka till åtta. Enligt generalsekreterare vid Elitfotboll Dam, Linda Wijkström, är utvecklingen positiv, men inte någon mirakelkur.
– Det är inte så att det kommer regna pengar över damverksamheterna bara för att de går in i en herrverksamhet. Däremot kan det underlätta i form av organisation, säger hon till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Hysén avslöjar sin plan för framtiden

GÖTEBORG. Tobias Hysén, 37, har lagt elitkarriären på hyllan, gett sig in i krogbranschen, blivit spelande tränare för division 6-laget Kungsbacka City och resurstränare i IFK Göteborg.Nu berättar Blåvitt-ikonen om ytterligare en plan för framtiden:– Jag ska gå de nödvändiga kurserna som ger mig behörighet att sitta med på bänken i allsvenskan, säger Hysén i BBpodd.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Rött kort till motståndaren – då kvitterade Blåvitt

0–2 mot Falkenberg för en vecka sedan.1–1 mot Varbergs Bois på lördagen.IFK Göteborg har en del att jobba på fram till den allsvenska premiären mot AFC om två veckor.– Vi ska vinna en sådan här match, säger Blåvitts mittback André Calisir till GP.