Tipsa en kompis

2018-05-07

Örgryte hetast i dubbel bemärkelse

I Superettans sjätte omgång gjorde Örgryte ett miniryck i tabelltoppen. Detta efter 1-0 borta mot Degerfors. Samtidigt noterade Falkenberg första förlusten hemma mot Öster, 0-2. Det är också Örgryte i skytteligans topp där Diego Montiel är hetast med fem mål, det senaste mot just Degerfors. I botten är Frej enda laget utan seger.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:41

Ryktades bort från Öis – nu lånas han ut

Emil Skogh lånas ut från Örgryte.25-åringen, som haft svårt att ta en startplats i år, kommer att spela med Oskarshamn resten av året.

Tipsa en kompis

Thursday 5 July

Bröt kontraktet med Gais – kan hamna i Öis

För bara några dagar sedan stod det klart att Junes Barny och Gais går skilda vägar.Nu kan han komma att hamna i största konkurrenten i stället.Enligt uppgifter till GT är nämligen Örgryte intresserat.

Tipsa en kompis

Tuesday 26 June

Örgryte förlorade igen på hemmaplan

GÖTEBORG. Öis hade chansen att gå upp på tredje plats i tabellen.Men det blev istället förlust med 1–2 mot Jönköpings Södra.Andra förlusten i rad och den femte raka matchen utan seger för de tidigare serieledarna.

Tipsa en kompis

Monday 18 June

Supertalangen lämnar Örgryte

Förra året blev Mohamed Said, 18, stor kvalhjälte när Öis klarade sig kvar i superettan.Men nu lämnar talangen det rödblå laget.Said är klar för italienska Empoli.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Bittert poängtapp för Falkenberg

Falkenberg var på väg mot en imponerande seger borta mot Örgryte.Då hände det som inte fick hända.– Det är bara besvikelse just nu, säger Falkenbergs Robin Östlind efter det tunga poängtappet.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Almström räddade poäng för Örgryte

I 87:e minuten kvitterade Örgryte genom Filip Almström-Tähti och räddade därmed en viktig poäng i den tidiga seriefinalen.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Öis räddade poäng – med tre minuter kvar

Örgryte hade chansen att överta serieledningen när tabellettan Falkenberg var på besök på Gamla Ullevi.Så blev dock inte fallet. I stället fick man nöja sig med en poäng – efter att ha kvitterat med tre minuter kvar.

Tipsa en kompis

Sunday 3 June

Seriefinal väntar Öis: ”Hoppas på folkfest”

Det är en tidig seriefinal som väntar för Örgryte när Falkenberg kommer på besök på Gamla Ullevi.Men trots att flera viktiga nyckelspelare saknas i truppen är Öis-tränaren Thomas Askebrand ändå positiv.– Vi får se möjligheterna och låta de andra glänsa, säger han.