Tipsa en kompis

2018-05-08

Otäcka smällen – han bärs ut på bår

Först kvitterade Calle Wede Helsingborgs ledning.Sedan krockade gaisaren otäckte med en motståndare.Mittfältaren blev utburen på en bår.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:52

Fans bojkottar Granqvists premiär: ”Det är tramsigt”

Andreas Granqvist gör sin första match som Helsingborgs IF-spelare igen i en träningsmatch på fredag.Men inför avspark rasar HIF-supportrar mot biljettpriset som arrangören har bestämt.– Det verkar vara många som tänker bojkotta matchen enbart på grund av priset, säger Erik Kruse, ordförande i supporterföreningen Kärnan.

Tipsa en kompis

14:20

Granqvist blir Helsingborgs lagkapten

Det är knappast oväntat – men nu har Helsingborg bekräftat att Andreas Granqvist blir ny lagkapten. I morgon debuterar han i en träningsmatch.

Tipsa en kompis

12:44

Klart: Granqvists nya ledarroll i HIF

Andreas Granqvist ledde Sverige till VM-kvartsfinal som lagkapten i landslaget.Nu är det även klart att mittbacken tar över som lagkapten i Helsingborgs IF.

Tipsa en kompis

Igår 13:57

Efter flyttryktet – Granqvist redo för spel i Helsingborg

Andreas Granqvist är fullt fokuserad på Helsingborg. Tanken är att han ska delta i en match på fredag.
– Det blir minst en halvlek, säger han till Sportbladet efter sin första träning med HIF.

Tipsa en kompis

Igår 11:41

Bar MFF-tröja på läktaren – hotas av egna fansen

Skyttekungen i Landskrona BoIS, Sadat Karim, har väckt upprörda känslor efter att han visade sig i en Malmö FF-tröja under tisdagen.Karim har mottagit flera hot från Landskrona-supportrar.– Folk har kallat mig dum, svikare och massor av annat som jag inte vill säga här, säger Karim till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Monday 16 July

Straff-förlust för HIF i Jönssons återkomst

Från Odense och Danmark till Helsingborg och Sverige.Med en liten avstickare över sundet, men bara över dagen.Rasmus Jönsson var tillbaka i Helsingborgs IF när laget förlorade på straffar mot FC Helsingör.

Tipsa en kompis

Monday 16 July

Wiland hjälte – efter omdiskuterad straff

Hammarby har inte vunnit en allsvensk match på två månader.Borta mot Elfsborg fick stockholmarna med sig en poäng.Men det kunde slutat värre – Johan Wiland blev stor hjälte när han knep Issam Jebalis straff i slutminuten.– Båda målvakterna står för absoluta världsklassingripanden i dag, säger C Mores expert Erik Edman.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Bekräftar: Han kan bli nästa hemvändare till Helsingborg

Efter värvningarna av Andreas Granqvist och Rasmus Jönsson är Helsingborgs IF på väg att göra klart med en tredje hemvändare i sommar.Det är backen Markus Holgersson som för samtal med HIF om en comeback i klubben.– Den diskussionen är också intensiv och i sitt slutskede, säger klubbens ordförande Krister Azelius till Helsingborgs Dagblad.