Tipsa en kompis

2018-05-08

Otäcka smällen – han bärs ut på bår

Först kvitterade Calle Wede Helsingborgs ledning.Sedan krockade gaisaren otäckte med en motståndare.Mittfältaren blev utburen på en bår.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:56

Var på besök hos Hammarby i dag

Hammarby vill värva Darijan Bojanic, 24.I dag besökte HIF-mittfältaren klubben och med sig fick han ett kontraktsförslag från Bajen.Spelaren tar ett beslut om sin framtid inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Igår 17:28

”Han är förknippad med Helsingborg”

Helsingborgs IF är tillbaka i allsvenskan.Nu öppnar klubbens ordförande för en framtida återförening med Jordan Larsson i HIF.– Min högst personliga uppfattning är att han är förknippad med Helsingborg och är ett intressant namn, säger Azelius.

Tipsa en kompis

Igår 10:25

”Kastade bananer och gjorde apljud”

I somras värvades anfallaren Wandersson till Helsingborgs IF och var med och tog upp klubben i allsvenskan.I podcasten Lundh berättar brassen nu om rasismen han utsattes för under sin tid i Ryssland.– Inför matchen kastade de bananer mot oss, och gjorde apljud, säger Wanderson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Vann skytteligan – får landslagschans

Andri Bjarnason hoppades få chansen i landslaget efter succén med Helsingborgs IF.Nu har Erik Hamrén tagit ut superettans skyttekung till mötena med Belgien och Qatar.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Granen längtar efter derby mot Malmö: ”Varit kaxig”

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vann superettan.Nu längtar HIF-kaptenen Andreas Granqvist efter heta Skånederbyn mot Malmö FF och Markus Rosenberg.– Jag har ju varit ganska kaxig i en intern video så jag har lite att se fram emot nu i den matchen, säger Andreas Granqvist med ett skratt.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Säkrade seriesegern – och skytteligatiteln

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vinner superettan.Andri Bjarnason – prisad som årets HIF:are 2018 – sänkte Varberg och vann samtidigt skytteligan.

Tipsa en kompis

Sunday 4 November

HIF missade chansen att säkra seriesegern

Helsingborgs IF missade första chansen att säkra seriesegern i superettan.Förre HIF-mittfältaren Alexander Achionioti-Jönsson satte segermål i den 90:e minuten.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Klar för allsvenskan – då avslutar han sin karriär

Mikael Dahlberg lägger fotbollsskorna på hyllan.HIF-spelaren, som gjort över 300 matcher på seniornivå, har dragits med skadebekymmer under flera år och känner du att kroppen har fattat beslutet åt honom.–Jag känner att det inte håller längre eftersom jag för ofta har för ont och däremellan har det blivit mycket oro över om jag ska kunna träna, säger han till klubbens hemsida.