Tipsa en kompis

2018-05-09

Rasar efter uppgifterna: ”Total brist på respekt”

Allt mer tyder på att Antoine Griezmann spelar för Barcelona nästa säsong.Enligt spanska Cope har Barcelona meddelat Atletico Madrid att de kommer att möta fransmannen utköpsklausul som ligger på en miljard.Samtidigt rasar Atlético mot Barcelona.– Vi har tröttnat på Barcelonas attityd, säger klubbens vd Miguel Angel Gil Marin i ett uttalande på Atlétis hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Hotet: Barcelona riskerar att kastas ur ut spanska cupen

Barcelona riskerar att kastas ut ur spanska cupen, rapporterar El Mundo. När storklubben för en vecka sedan förlorade den första åttondelsfinalen mot Levante med 1–2 spelade talangen Juan "Chumi" Brandáriz från start – men problemet var att han, enligt El Mundo, egentligen var avstängd.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Barcelona kan kastas ut ur cupen

Barcelona riskerar att kastas ut ur spanska cupen, rapporterar El Mundo. När storklubben för en vecka sedan förlorade den första åttondelsfinalen mot Levante med 1–2 spelade talangen Juan ”Chumi” Brandáriz från start – men problemet var att han, enligt El Mundo, egentligen var avstängd.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

”De kommer att säga att jag är en förrädare”

Han är en av fotbollens största med en lång historia.Gerard Piqué har gått från att vara en olycklig pojke i Manchester till att bli giganten i Barcelona som vunnit allt.Och han har lovat sig själv att aldrig bara vara en fotbollsspelare.

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Uppgifter: Barça jagar Tottenham-reserven

Barcelona är ute efter en reservanfallare.Nu kan de ha hittat en på Tottenhams avbytarbänk.FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Messi historisk – med sitt 400:e La Liga-mål

Lionel Messi bara fortsätter att producera rekord. Mot Eibar kom storstjärnans 400:e mål i Barcelona-målet. Därmed blev han den första spelaren i historien att nå 400 mål.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

Nya milstolpen: Messi satte mål nummer 400

Lionel Messi, 31, fortsätter att slå rekord.På söndagskvällen blev han först att nå 400 gjorde mål i spanska ligan.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

På väg mot sensationell comeback – hos rivalen

Philippe Coutinho kan vara på väg mot en sensationell comeback i Premier League.Men inte i Liverpool.Enligt Calciomercato kan det i stället bli en affär mellan rivalen Manchester United och Barcelona.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Vill återvända till Barça – har ringt fem gånger

Neymar, 26, gör allt han kan för att få lämna Paris Saint-Germain.Brassen är ”desperat” och har ringt upp sin förra klubb vid fem tillfällen för att vädja om en återkomst i Barcelona, skriver AS.