Tipsa en kompis

2018-05-11

”Hemflytten är värt det – nu har vi tagit en titel”

Djurgården är cupmästare 2018.Då svämmade känslorna över för Djurgården-spelarna efteråt.– Jag kom till en klubb som slåss om titlar. Nu har vi tagit det, säger Jonas Olsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 7 February

”Det fanns ingen önskan från Djurgården eller mig”

Två år i allsvenskan efter tolv år utomlands brukar betyda att man börjar avrunda.Men på deadline-day ringde Wigan, och då bestämde sig Jonas Olsson för att karriären inte var över än.24 timmar senare tränade han med sitt nya lag.– Jag tog med mig de viktigaste grejerna. Skor och benskydd givetvis, och lite kläder i en väska, säger mittbacken om de snabba rycken.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Jonas Olsson klar för Wigan

Jonas Olsson såg ut att avsluta karriären i Djurgården.
Nu är mittbacken klar för engelska klubben Wigan.
– Jag är väldigt glad, säger han till Sportbladet.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Skrällen: Jonas Olsson klar för engelsk klubb

Jonas Olsson lämnade Djurgården efter sin sejour i klubben.Nu är han tillbaka i England – i Championship-laget Wigan.– Jag flög hit från Stockholm i går, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Saturday 29 December

Spurs tunga kollaps – åkte på chockförlust

Harry Kanes drömmål till trots.Nykomlingen Wolverhampton chockvände borta mot Tottenham och vann med 3–1.– De slarvar väldigt mycket, säger Viasats expert Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 21 December

Vändningen: Vill inte bli sportchef i Blåvitt

GÖTEBORG. Jonas Olsson, 48, återgår till sin roll som akademichef i IFK Göteborg.Därmed får Blåvitt se sig om efter en ny sportchef.– Jag har uttryckt en önskan om att inte vara aktuell till tjänsten som permanent sportchef just nu och har en vilja att återgå till min ordinarie tjänst, säger Blåvitts tillförordnade sportchef.

Tipsa en kompis

Thursday 20 December

Olsson lämnar Dif – karriären kan vara över

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter två säsonger i klubben. Den tidigare landslagsbacken meddelar även att karriären med största sannolikhet är över.

Tipsa en kompis

Saturday 15 December

Berg: Han är inte en som bara snackar

Till sommaren går Marcus Bergs kontrakt med Al Ain ut.Nu hyllar anfallaren IFK Göteborgs sportchef Jonas Olsson.–När jag flyttar hem vill jag ha folk i klubben som man har en relation till och litar på, säger 32-åringen till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

IFK Göteborgs besked: Flyttar upp FEM spelare

IFK Göteborg flyttar upp hela fem spelar i A-laget.Två får A-lagskontrakt, tre får lärlingsavtal.–Vi har en kull underifrån som gjort väldigt bra ifrån si, säger sportchefen Jonas Olsson.