Tipsa en kompis

2018-05-14

”Så länge Danne är i Malmö är jag trygg”

Pontus Jansson har tidigare öppet stöttat Magnus Pehrsson. Efter beslutet lider han med den sparkade MFF-tränaren.– Du kan inte sparka elva stycken spelare. Tyvärr är det tränaren som får ta skiten för det, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:11

Missnöjd – efter tiden i MFF: ”Det smärtar lite”

Nikola Djurdjic var med och tog Malmö FF till Champions League för tre år sedan.Men i efterhand är han kritisk mot klubbens sätt att gå skilda vägar med honom, det berättar Djurdjic i Lundhs podcast enligt Fotbollskanalen.– Vi hade en stor framgång och kanske borde någon typ skakat hand och tackat för min tid i klubben, säger han i intervjun.

Tipsa en kompis

10:07

Kravet efter smällen: ”Vi får sätta oss ned”

GENK. I Malmö FF:s europeiska gruppspel på 2010-talet har laget tio raka förluster och en målskillnad på 4-36.Nu vill Markus Rosenberg se en förändring för att bryta den negativa sviten.– Vi kanske får sätta oss ner och se om vi ska spela lite mer som vi gör hemma, helt klart, säger lagkaptenen.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

AC hade varnat alla i MFF: "Belgisk fotboll är inte skit"

Anders Christiansen, 28, är rejält besviken efter lektionen på KRC Genk Arena.Malmös FF:s danske mittfältare skickar samtidigt en vass passning till de som inte inser vilka kvaliteter det finns i Genk.– Alla tror att belgisk fotboll är skit men det stämmer inte, säger "AC".

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Genk visade hur långt är från Malmö till Europa

Hur långt det är från Sverige till Europa?Malmö FF åkte till Belgien och fick svaret.På en kväll som inte är perfekt – smärtsamt långt.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Mardrömmen fortsätter: Nattsvarta MFF-siffror

Malmö FF:s nattsvarta bortafacit fortsätter.Det blev förlust med 0-2 borta mot Genk i Europa League-premiären.Lagets tionde raka förlust i CL- och EL-gruppspel.– De skapade inte speciellt mycket, säger experten Anders Svensson i Kanal 9.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Uddlöst MFF föll i Europa League

Malmö FF fick en tuff start på Europa League-äventyret.
Belgiska Genk dominerade på hemmaplan och vann komfortabelt med 2–0.
Skåningarna hade inte ett enda avslut på mål.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

MFF-fans hyrde ett eget plan och flög till Belgien

Här är Malmö FF-supportrarna som hyrde ett litet plan och flög till Belgien för att se Europa League-matchen mot Genk.– Vi sa redan innan lottningen att vi flyger till en match. Eftersom de lottades mot ett lag från Belgien blev det ganska smidigt, säger Markus Ringnér, 47.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

MFF siktar högt – vägen till succé är låg och långsam

Malmö FF briljerade sig in i Europa League.Och satsade snabbt högt – mot avancemang från gruppen.Vägen till framgång när det är dags för premiär?Att spela lågt och långsamt.