Tipsa en kompis

2018-05-14

Henrik Larsson får tv-jobb under VM

Henrik Larsson är klar för VM.Den svenske fotbollsikonen åker till Ryssland som expert i brittiska ITV:s sändningar – tillsammans med Gary Neville och Ryan Giggs, skriver Daily Mirror.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:46

Både älskad och hatad: Bråket bakom CL-pokalen

Det är kanske inte den vackraste pokalen. Och skaparna själv föredrar en annan.Men det är sju kilo mässing och silver som alla fotbollsspelare drömmer om att lyfta.Pokalen hade aldrig haft de stora öronen och kallats för ett överviktigt missfoster om det inte vore för en konflikt mellan Europas stora fotbollsländer.– Den är inte helt lätt att lyfta, säger Jesper Blomqvist som vann Champions League med Manchester United.

Tipsa en kompis

10:13

Zlatans hårda attack: ”Sök jobb, sluta klaga”

Zlatan Ibrahimovic står upp för vännerna José Mourinho och Paul Pogba.Även om det innebär att han måste gå i clinch med Manchester United-ikonen Paul Scholes.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Svenske Anthony gjorde supermål för Uniteds U18

Sverige har ett superlöfte på gång i Manchester Uniteds ungdomsakademi.Anthony Elanga stod precis för ett supermål för klubbens U18-lag.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

”Jag är extra otrolig för Nilsson Lindelöf”

Victor Nilsson Lindelöf och Manchester Uniteds kanonform har naggats i kanten.Efter gårdagens 1-2-förlust mot Wolverhampton ifrågasätts svensken i brittisk press.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Märkliga scenerna – Lindelöfs kort ändras

Manchester United är utslaget ur FA-cupen.Detta efter att ha blivit besegrade av ligakonkurrenten Wolverhampton.Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

Uppgifter: Han hotade spelarna innan avhoppet

Manchester United-ikonen Paul Scholes gav upp som tränare efter bara 31 dagar.Nu avslöjas kaoset i Oldham.
Kronofogden stängde av värmen, spelarna tvingades tvätta sina egna tröjor och ägaren ville bestämma startelvan.Dessutom hotade Scholes spelarna när en mullvad läckte hemligheter.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

JUST NU: Giganterna ställs mot varandra

Gigantmöte i Champions Leagues kvartsfinal.Barcelona möter Manchester United.Tottenham möter Manchester City.Liverpool möter Porto.Ajax möter Juventus.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

JUST NU: Hoppar av jobbet efter 31 dagar

Tränarbomb i England!Manchester United-legendaren Paul Scholes säger upp sig från jobbet i Oldham efter 31 dagar.–Tyvärr har jag inte kunnat jobba som jag hade tänkt, säger Scholes i ett uttalande.