Tipsa en kompis

2018-05-14

Östersund kvitterade – stal poäng mot AIK

AIK var på väg mot tre poäng.Då dunkade Saman Ghoddos in slutresultatet 1-1 på frispark och räddade en poäng för Östersund.Det första målet som AIK släppt in på hemmaplan den här säsongen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:06

”Överens om att det varit vår akilleshäl”

Henok Goitom är kapten både på och utanför planen i AIK.Många av lagkamraterna hyllar hans initiativ till att umgås mer med hela laget och menar att det är en av framgångsfaktorerna under den hittills obesegrade våren.– Det var viktigt inför den här säsongen att bli bättre precis överallt, säger han.

Tipsa en kompis

12:07

”Klart jag har drömmar att gå utomlands igen”

AIK tar sig till Tele 2 för att möta Hammarby i ett stekhett derby.Muamer Tankovic tror att "Gnaget" kan få det tufft mot Bajen.– AIK vet att man möter Sveriges bästa lag, säger han.

Tipsa en kompis

09:17

”Är väl det som kan vara bonusrelaterat”

Hammarby leder allsvenskan sex poäng före ärkerivalen AIK.Vid ett eventuellt SM-guld eller Europaplacering är det vanligt att klubbar har ett bonussystem för spelare. Men i Hammarby har man lagt om strukturen inför i år.– Övriga bonusar ska gå i synk med klubbens ambitioner, säger Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

09:03

”Bra att den fula byrackan är inne och röjer runt lite”

Herren på svensk fotbolls täppa har tagit ett sabbatsår.Men när chansen som AIK har väntat på plötsligt uppenbarar sig är grannen på andra sidan huvudstaden på väg att inte bara tränga sig före, utan försvinna bakom hörnet.Med andra ord: I dag spelas ett av 2000-talets mest betydelsefulla Stockholmsderbyn.

Tipsa en kompis

16:07

Oväntade draget – inför heta derbyt

På söndagen väntar ett hett Stockholmsderby mellan Hammarby och AIK.Men redan nu väljer Bajen att presentera sin startelva.Bland annat står det klart att Jiloan Hamad är tillbaka från start.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

”AIK är välkomna – vi ska bara vinna”

Hammarby vände underläge till seger mot Malmö FF framför ögonen på AIK-tränaren Rikard Norling som scoutade laget inför derbyt på söndag.Nu rycker Bajen i tabellen och ser fram emot en kokande derbyfight mot AIK.– Tabellen talar sitt tydliga språk. AIK är välkomna, säger Hamad.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

En given seger blev till ångest för Norling

En relativt given seger blev till två blytunga poängtapp för AIK när Gnaget backade hem och blev för fega mot Östersund.Och i stället för tre poäng blev det måndagsångest även för Rikard Norling.För att dämpa den bör AIK säkra upp Nabil Bahoui inför sommarfönstret.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Bahouis besked – om framtiden: ”Inte svårt”

Nabil Bahoui är tillbaka i AIK efter sin avstängning och startar tillsammans med Tarik Elyounoussi i dagens match mot Östersund.Nu berättar han om framtiden - där han vill stanna och vinna SM-guld med AIK.– Jag hoppas det löser sig om några veckor, säger han.