Tipsa en kompis

2018-05-14

Östersund kvitterade – stal poäng mot AIK

AIK var på väg mot tre poäng.Då dunkade Saman Ghoddos in slutresultatet 1-1 på frispark och räddade en poäng för Östersund.Det första målet som AIK släppt in på hemmaplan den här säsongen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:40

Utspelet: ”De lagen är bäst i Sverige nu”

Tre backar ut – och tre in.AIK:s sportchef Björn Wesström hyllar nyförvärvet Karol Mets och ger sin syn på vilka rivaler som är starkast.– Häcken och AFC Eskilstuna är i final i cupen – de är de två bästa lagen i Sverige just nu, säger han.

Tipsa en kompis

14:39

Isaks hälsning till AIK: ”Inte fått min bonus”

Alexander Isak är uttagen till landslagets EM-kvalmatcher.Supertalangen pratar varmt om sin moderklubb AIK – och tror att de kan försvara sitt SM-guld.– Jag tror det finns goda chanser, säger han under tisdagens pressträff.

Tipsa en kompis

Igår 15:04

Nannskog: Milosevic borde varit med i landslagstruppen

Mittbackarna Pontus Jansson och Victor Nilsson Lindelöf har lämnat återbud till den pågående landslagssamlingen. Jansson på grund av skada och Lindelöf på grund av ”personliga skäl”. Då har förbundskapten Janne Andersson valt att ersätta med Sotirios Papagiannopoulus.
– Jag kanske hade slängt in Alexander Milosevic som gör det bra i Nottingham isället. Papagainnopoulus får inte jättemycket speltid i FC Köpenhamn, medan Milosevic får det i Nottingham, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

”Vi kanske sparat det till Champions League”

Han var nära att bli matchhjälte när han satte sin straff.Men Oscar Linnérs AIK åkte ur cupsemifinalen mot AFC.– Det stämmer inte riktigt för oss just nu, säger Linnér.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Ett misslyckande av AIK – men allt är inte nattsvart

AIK borde avgjort semifinalen mot Eskilstuna redan i första halvlek - och det går inte komma ifrån att förlusten är att svartgult misslyckande.Samtidigt är det bara att lyfta på hatten för AFC. Som de har sett ut på försäsongen blir nykomlingen ingen nedflyttningskandidat.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

AFC slog ut AIK i straffdrama – till final i Svenska cupen

AFC gick till final i Svenska cupen efter att ha slagit ut AIK på Friends i ett straffdrama. AIK:s Heradi Rashidi missade den 16:e straffen och AFC:s skräll var ett faktum. Eskilstunaklubben vann med sammanlagt 7-6.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Jätteskrällen: AFC vidare till cupfinal

Det skrällde rejält i Svenska cupens semifinal.AFC Eskilstuna slog ut favorittippade AIK efter straffläggning.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Vill möta AIK i final: ”Man vill visa dem”

STOCKHOLM. BK Häcken är klart för final i svenska cupen.Nu vill Ahmed Yasin ställas mot sin gamla klubb AIK.– Man vill visa vad de gick miste om, säger han.