Tipsa en kompis

2018-05-14

18-åringen avgjorde i allsvenska debuten

Efter 1-0 mot Sirius på måndagskvällen har Kalmar FF vunnit sin fjärde raka match i allsvenskan.Detta tack vare en succédebut av 18-årige Nils Fröling – som gjorde sin första allsvenska match någonsin.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Hallbergs straffilska när BP slog Kalmar

Kalmar FF förlorade med 2–1 borta mot nykomlingen BP – efter ett tidigt straffmål.Ett domslut som skapade stor frustration hos Melker Hallberg som varnades för sin vilda protest.– Jag vill vinna och det är kanske därför känslorna tar över, säger Hallberg till C More.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

”När det är som värst kan jag knappt springa”

Filip Sachpekidis säsong riskerar att redan vara över.Den lovande Kalmar FF-mittfältaren måste opereras för att bli kvitt sin smärta.– När det är som värst kan jag knappt springa, säger Filip Sachpekidis till Barometern.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

18-åringen avgjorde i allsvenska debuten

Kalmar FF har vunnit sin fjärde raka match i allsvenskan, efter kvällens 1-0-vinst mot Sirius.Matchens enda målskytt var 18-årige Nils Fröling – som gjorde sin första allsvenska match någonsin.– Det är en dröm att få göra mål i sin första start i allsvenskan. Jag hann inte tänka så mycket, jag satte fram foten och så blev det mål, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

Rådet till Rasmus Elm för att undvika bakslag

Skadedrabbade Rasmus Elm har inte spelat sedan omgång två i allsvenskan.Kalmar FF:s sjukgymnast Kjell Svensson har ett tydligt råd till mittfältsstjärnan för att undvika nya bakslag.– Mitt råd är att han tar det lugnt, bygger upp sig ordentligt med en långsiktig plan för att hålla för allsvenskt spel över tid istället, säger Kjell Svensson till Barometern.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

P17/01: Medicinska teamet

Vi fortsätter att beta av personerna i ledarstaben under P17-EM i England. Nu är turen framme vid det medicinska teamet och naprapaten Stefan Larsson samt lagläkaren Juha Huhtakangas.

Tipsa en kompis

Sunday 6 May

Kalmar vann efter det sagolika målet

Kalmar FF klamrar sig fast i toppen.Borta mot Dalkurd kom tredje raka segern efter brasilianaren Hiagos kanonpärla i den första halvleken.

Tipsa en kompis

Saturday 28 April

Rasmus Bengtsson tillbaka i truppen efter sjukdomen

Lungan kollapsade och Rasmus Bengtsson har varit borta från spel sedan i början av april.Mot Kalmar FF i morgon är han med i truppen.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Hiago frälste Kalmar – drömträff mot TFF

Kalmar FF tog säsongens första bortaseger.Brassenyförvärvet Hiago satte matchens enda mål – med en drömträff på volley.– Det är ett riktigt snyggt mål och han är en jättebra spelare, säger KFF-anfallaren Måns Söderqvist till C More.