Tipsa en kompis

2018-05-14

De var bäst när Häcken slog Elfsborg

BK Häcken slog Elfsborg med 5–0.Här är GT:s betyg på spelarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:29

"Då spelar det ingen roll vad motståndaren gör"

Daniel Anderssons MFF föll på individuella misstag mot Hammarby.Vägen till vändning mot BK Häcken?Fila bort misstagen och vidareutveckla en rakare offensiv.–Fortsätter vi göra det vi gjorde anfallsmässigt så spelar det ingen roll vad motståndaren gör, säger Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

08:00

Siktar på en ny nolla mot Malmö

Åtta mål framåt.Och bakåt har Häckens målvakt Peter Abrahamsson inte släppt in något i de två senaste matcherna.Men i kväll gäller det ett stukat Malmö FF.– Malmö är alltid tufft att möta oavsett vad som har hänt, säger målvakten.

Tipsa en kompis

Igår 14:22

Ljuset i skademörkret: MFF-backen nära spel

Här är Malmö FF:s ljus i skademörkret.Mittbacken Rasmus Bengtsson är uttagen i truppen mot Häcken och aktuell för spel.På den sista träningen inför matchen fick MFF stöd av hundratals supportrar.– Supportrarna är där trots resultaten. Det har de varit hela tiden och det betyder jättemycket för killarna. Det är underbart, säger MFF:s tränare Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Mittfältaren byter klubb – i Holland

Tre år efter flytten från Häcken byter Simon Gustafson, 23, klubb.Men han stannar kvar i Holland.Ny klubb är tabellfemman Utrecht.– Det känns väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med det här på alla sätt, säger Gustafson till GP.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Stjärnorna som missar Malmö FF:s ödesmatch

Efter fyra raka förluster och sex spelare på skadelistan mot Hammarby.På fredagens träning var Johan Dahlin tillbaka efter magmuskelskada men Fouad Bachirou och Behrang Safari missar definitivt mötet med Häcken.– Det var rätt okej för Johan, vi hoppas det är positivt, säger tränaren Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Anders Svensson: ”Det är en parodi”

Elfsborgs tunga säsongsinledning blev under gårdagen ännu värre efter att man förlorat och gjort två självmål mot Häcken.Nu väljer klubblegenden Anders Svensson att ta tränaren Jimmy Thelin i försvar.– Man är lite bortskämd som supporter i Elfsborg, men jag tror på honom stenhårt, säger Svensson.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Ishizaki om scenerna: ”Jag vet vem det är…”

GÖTEBORG. Elfsborg åkte på en ny tung förlust mot Häcken.Efteråt mötte Stefan Ishizaki, 35, fansens vrede vid bortasektionen i en het konfrontation med en Elfsborg-supporter.– Jag kommer ta det där med honom – för jag vet exakt vem det är, säger Ishizaki.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Moestafa El Kabir kan stanna i Häcken

GÖTEBORG. BK Häcken vill behålla Moestafa El Kabir, 29.Nu hoppas Hisingsklubben att han blir utköpt från sitt kontrakt i Turkiet, enligt GT:s uppgifter.– Bollen ligger inte hos mig. Många faktorer spelar in, säger anfallaren.