Tipsa en kompis

2018-05-14

Roberto Mancini tar över det italienska landslaget

Italien missar VM för första gången på 60 år.Nu har Fli Azzurri gjort klart med en ny förbundskapye

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:31

Buffon tog tårfyllt avsked i Juventus

Hyllningarna pågick från första minut.När 63 skulle passera nådde de sin kulmen. För då tog Gianluigi Buffon sina sista steg på en fotbollsplan i en Juventuströja.Då fällde till och med fotbollsgudarna en tår.

Tipsa en kompis

Igår 14:17

Parmas lagkapten: ”Jag höll mitt löfte”

I går kväll tog Parma steget tillbaka till Serie A - tre år efter att man gått i konkurs.Gladast av alla efter avancemanget var lagkaptenen Alessandro Lucarelli, 41.–Jag höll mitt löfte, säger han till Sky Italia.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Har aldrig varit med om det i hela mitt liv”

Zlatan Ibrahimovic har tagit amerikanskt körkort.Men den svenske stjärnan gillar inte vad han ser i Los Angeles-trafiken.– Jag har aldrig varit med om det i hela mitt liv, säger Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Liverpool och PSG tampas om Buffon

Gianluigi Buffon lämnar Juventus efter säsongen.Och det är flera storklubbar som rycker i veteranen.Enligt Canal+ är PSG nära att locka över Buffon.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Oönskad i Sverige – nu jagas talangen av PSG

Han nobbades av Malmö FF, Helsingborgs IF och Landskrona Bois.Nu gör Enis Bardhi succé i Spanien.Den unge makedonska mittfältaren gjorde två mål när Levante knäckte Barcelona och jagas nu av storklubbar som Inter och PSG.– I dag är jag glad att de svenska klubbarna nonchalerade honom, säger Agim Sopi, tränaren som tog Bardhi till Sverige.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Gianluigi Buffon lämnar Juventus – efter 17 år

Han har vaktat Juventus mål i 17 år.Men på lördag är det över.Då gör Gianluigi Buffon, 40, sin sista match för Juventus.– Det är det bästa sättet att avsluta det här aväntyret, säger målvakten på en presskonferens.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Hammarby scoutar vårens succéspelare

Hammarby är intresserade av Sundsvalls Romain Gall - och har med spelaren på en lista över tänkbara ersättare om Jiloan Hamad försvinner i sommar.Samtidigt har Gall scoutats av FC Köpenhamn.- Det är normalt att det finns intresse för Gall. Nästa steg blir enormt viktigt för honom, säger spelarens agent Michael Kallbäck.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Jonny jobbar som Zlatan Ibrahimovic

Jonny Dillon tjänar pengar på att låtsas vara Zlatan – och han har fått betalt för att vara Zlatans stand-in.Under våren har de träffats under stort hemlighetsmakeri och först nu får 26-åringen berätta om mötet med den svenske superstjärnan.– Jag tänkte: ”Tänk om han hatar det faktum att det finns någon där ute som ser ut som honom?” säger Jonny Dillon.