Tipsa en kompis

2018-05-15

Nya smällen för MFF: Fem stjärnor saknas

Dagen efter att Magnus Pehrsson sparkats.Då saknas fem startelvespelare på Daniel Anderssons första träning.Det pekar mot ett sargat MFF i onsdagens möte mot serieledande Hammarby

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:07

”Klart jag har drömmar att gå utomlands igen”

AIK tar sig till Tele 2 för att möta Hammarby i ett stekhett derby.Muamer Tankovic tror att "Gnaget" kan få det tufft mot Bajen.– AIK vet att man möter Sveriges bästa lag, säger han.

Tipsa en kompis

09:29

"Då spelar det ingen roll vad motståndaren gör"

Daniel Anderssons MFF föll på individuella misstag mot Hammarby.Vägen till vändning mot BK Häcken?Fila bort misstagen och vidareutveckla en rakare offensiv.–Fortsätter vi göra det vi gjorde anfallsmässigt så spelar det ingen roll vad motståndaren gör, säger Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

09:17

”Är väl det som kan vara bonusrelaterat”

Hammarby leder allsvenskan sex poäng före ärkerivalen AIK.Vid ett eventuellt SM-guld eller Europaplacering är det vanligt att klubbar har ett bonussystem för spelare. Men i Hammarby har man lagt om strukturen inför i år.– Övriga bonusar ska gå i synk med klubbens ambitioner, säger Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

16:07

Oväntade draget – inför heta derbyt

På söndagen väntar ett hett Stockholmsderby mellan Hammarby och AIK.Men redan nu väljer Bajen att presentera sin startelva.Bland annat står det klart att Jiloan Hamad är tillbaka från start.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Stjärnorna som missar Malmö FF:s ödesmatch

Efter fyra raka förluster och sex spelare på skadelistan mot Hammarby.På fredagens träning var Johan Dahlin tillbaka efter magmuskelskada men Fouad Bachirou och Behrang Safari missar definitivt mötet med Häcken.– Det var rätt okej för Johan, vi hoppas det är positivt, säger tränaren Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

JUST NU: Stängs av fler matcher

Johan Mårtensson fick rött kort efter Örebros förlust mot Hammarby.Nu straffas mittfältaren hårt.Mårtensson stängs av ytterligare två matcher och får inte spela mer innan VM-uppehållet.Däremot frias Kennedy Igboananike som även han fick rött kort mot Hammarby.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Kollat tusen gånger – vet inte var det röda kortet är”

ÖSK föll med 2-0 när de mötte Djurgården med tre startspelare avstängda.Efter matchen säger Nordin Gerzic att han tvivlar på att anfallaren Kennedy Igboananike blir avstängd i fler matcher efter det omtalade röda kort han fick mot Hammarby.– Jag har kollat på det tusen gånger och vet inte var det röda kortet är faktiskt, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Rosenberg: ”Är inte van att se honom...”

Malmö FF åkte på en ny tung förlust borta mot Hammarby under ledning av Daniel Andersson som leder laget under en tid framöver.– Man är inte van att se honom, säger Rosenberg.