Tipsa en kompis

2018-05-15

Förre PL-stjärnan död i trafikolycka

Engelsk fotboll skakas av ett tragiskt dödsfall.Den förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel hade precis lämnat sina barn på skolan då han förolyckades i en bilkrasch, skriver The Sun.Jlloyd Samuel blev 37 år gammal.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Bolton

Grundat år: 1874

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 23 February

Här hamnar Jansson i bråk – med tränaren

Pontus Jansson var inblandad i tumult under Leeds hemmamöte med Bolton.Efter en tilltrasslad situation knuffades Jansson med Boltons tränare Phil Parkinson.– Pontus uppviglade genom att springa fram till situationen, säger Parkinson till Yorkshire Evening Post.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

”Chockades” när han fick Malmö-beslutet

Gary Cahill har skördat stora framgångar som kapten för Chelsea – men under Sarris ledning är han i frysboxen.
Nu skriver The Telegraph att Cahill nått botten, det då han inte fick följa med laget till Malmö.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Han värvades utan att tränaren visste något

DUBAI. Chinedu Obasi är tillbaka i AIK för att vinna titlar.Nu berättar också anfallaren om varför han återvänder, tankarna om säsongen som kommer, lagbygget och hur han blev en bricka i ett maktspel mellan tränaren och ordföranden när han lämnade AIK för Bolton.- Ordföranden i klubben värvade mig utan att tränaren visste om det och på grund av det spelade jag inte en enda match för A-laget, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 25 November

Avslöjat: Så har stora succélaget lurat alla

Wolverhampton Wanderers har tidigare utretts för sitt samröre med fotbollsagenten Jorge Mendes - och friats.Nu uppger Football Leaks att det finns mejlkonversationer som bevisar att parterna tillsammans kringgår det engelska fotbollsförbundets regelverk.”Jorge kan lita på Wolves som inkomstkälla en lång tid framöver”, skriver klubbens vd Jeff Shi till en medarbetare på Jorge Mendes agentur.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 August

Dubbla avhopp – de slutar i det engelska landslaget

Både Chelseamittbacken Gary Cahill, 32, och Leicesteranfallaren Jamie Vardy, 31, var med i Gareth Southgates engelska landslag som blev fyra i fotbolls-VM i somras. Det ser ut att bli duons sista uppdrag för "Three Lions".

Tipsa en kompis

Saturday 14 April

Wolverhampton klart för Premier League

Wolverhampton Wanderers tar steget upp i Premier League. Detta efter att The Championship-trean Fulham spelade oavgjort på lördagen – och kan därmed omöjligt jobba ikapp avståndet till Wolverhampton.

Tipsa en kompis

Saturday 2 December

Skiljer sig – efter sex-utspelet i tv

Den schweiziska landslagsspelaren Blerim Dzemaili skiljer sig från sin fru Erjona Sulejmani.Dessutom kräver han ensam vårdnad av parets gemensamma barn.Anledningen är, enligt Daily Mail, att Sulejmani kommenterade parets sexliv på ett nedlåtande sätt i italiensk tv.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 September

Seger i debuten för Haksabanovic

Han värvades från Halmstad för 35 miljoner kronor.Under tisdagskvällen debuterade Sead Haksabanovic, 18, från start när West Ham slog ut Bolton i Ligacupen.