Tipsa en kompis

2018-05-16

Beskedet om Pontus Wernblooms framtid

IFK Göteborgs supportrar drömmer om en återkomst i sommar.Men så blir det inte, enligt GT:s uppgifter.Pontus Wernbloom, 31, stannar kvar utomlands.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:38

Blåvitt-legendarens oväntade pik till AIK

GÖTEBORG. På torsdag tar IFK Göteborg emot AIK på Gamla Ullevi.Då skickar Blåvitt-legendaren Tord Holmgren, 60, en pik till gästerna.– Kom bara, alla gnagare, säger Holmgren i klippet.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

”Jag var i chock – jag var paranoid”

Ett misstänkt mutförsök på två miljoner kronor – och ett suspekt lån på 300 000 kronor.Det inlämnade åtalet visar på nya detaljer om hur den före detta AIK-spelaren och en 37-åring försökte rigga AIK:s möte med IFK Göteborg.Nu riskerar spelaren upp till sex års fängelse.– Jag är övertygad om att det blir en fällande dom på den här bevisningen, säger kammaråklagare Johan Lindmark.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

De ingår i Blåvitts riskkapitalbolag

GÖTEBORG. IFK Göteborg har tagit hjälp av ett externt riskkapitalbolag.Nu offentliggör klubben vilka personer och företag som står bakom satsningen.– Alla är kända sedan tidigare bland våra medlemmar och supportrar, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Drömmen blev sann för barnen

GÖTEBORG. Spelartunneln rullades ut.Blåvitts hymn Snart skiner Poseidon började spelas i Gamla Ullevis högtalare.Barnen från Kortedala och Bergsjön tågade in och radade upp sig mitt på planen inför matchspeakerns presentation.För barnen med fotbollsdrömmar var det en riktig dröm som gick i uppfyllelse när de för första gången fick spela match på den stora arenan.– Det här är det roligaste som finns, säger Blåvitts mittfältare Amin Affane, som coachade det ena laget.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

”Större chans att jag blir president i USA”

GÖTEBORG. Mikael Stahre, 43, har fått sparken av San José Earthquakes.Men att han skulle återvända till IFK Göteborg – som vissa Blåvitt-supportrar vill – ser han som högst osannolikt.– Med nuvarande sportchef så är det större chans att jag blir president i USA, säger Stahre till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

IFK Göteborg flyttar match för damernas avgörande

IFK Göteborg väljer att flytta sin match mot Sundsvall i herrarnas fotbollsallsvenska från lördagen den 27 oktober till fredagen den 26 oktober.
Anledningen är att man vill undvika en krock med den match som kan bli avgörande i damallsvenskans guldstrid.
Den sista omgången mellan Göteborg och Rosengård.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Domarkommittén markerar mot Al-Hakim – Borde blivit utvisning

Elfsborgs Jon Jönsson skallade IFK Göteborgs Robin Söder i söndagens match mellan lagen. Gult kort tyckte Domaren Mohammed Al-Hakim. Men fotbollförbundets domarkommitté säger ifrån – han borde blivit utvisad.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Tidigare AIK-spelare åtalas för grovt mutbrott

En före detta AIK-spelare åtalas för grovt mutbrott. Den i dag 36-årige mannen ska tillsammans med en annan person ha erbjudit AIK-målvakten Kenny Stamatopoulos en stor summa pengar inför det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och AIK 2017, skriver Dagens Nyheter.