Tipsa en kompis

2018-05-16

Avstängd i finalen: ”Tycker det är hårt”

Marseille och Atletico Madrid möts i Europa League-finalen senare i kväll. Det spanska laget kommer dock att få klara sig utan tränaren Diego Simeone – som stängdes av efter semifinalen mot Arsenal.– Jag tycker att det är hårt att han missar finalen, säger Anders Svensson, expertkommentator i Discovery.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:12

Barca-ikonen kan gå till Manchester City

Mikel Arteta ser ut att lämna Manchester City för Arsenal.Nu skriver Yahoo att Andres Iniesta kan komma att ta hans plats i klubben.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Spelet bakom valet – då kan han ta över

Den förre storspelaren Mikel Arteta ser ut att ta över Arsenal.Men vissa detaljer återstår innan allt är helt klart.Bland annat kan 36-åringen få med sig klubbikonen Thierry Henry in i laget.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Svaret på Arsenal- ryktet mitt i firandet

Max Allegri har pekats ut som en tänkbar ersättare till Arsène Wenger i Arsenal.När Juventus i går kväll säkrade en ny ligatitel fick italienaren svarade på ryktena.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Ljungberg pressad i tv om framtiden

Fredrik Ljungberg återvänder till Arsenal som tränare, enligt BBC.Svensken dementerar dock uppgifterna då han konfronteras i Viasats studio.– Det är klart att det är kul när folk snackar och tycker att man är duktig på någonting, men det finns ingen sådan diskussion, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Uppgift: Ljungberg får jobb av Arsenal

Fredrik Ljungberg verkar göra en ny sejour i Arsenal.Enligt pålitlige BBC-reportern David Ornstein återanställer klubben nu ”Freddie”.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

Wenger: Champions och Premier League försvinner

Det skakar i den europeiska fotbollens grundvalar.I alla fall enligt Arséne Wenger.– Den europeiska superligan är på väg, och den kommer snart, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 10 May

Jättebråket: ”Är bara avundsjuk på pengarna”

Mesut Özil fick hård kritik av Arsenal-legendaren Martin Keown.Nu svarar stjärnans agent med en rejäl sågning tillbaka.–Han är bara avundsjuk på pengarna, säger Erkut Sogut enligt The Sun.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

Vändningen – i jakten på Wengers ersättare

Luis Enrique har tidigare lyfts fram som Arsenals näste tränare.Men nu har klubben beslutat sig för att ta kontakt med en annan kandidat, skriver Daily Telegraph.