Tipsa en kompis

2018-05-17

Hammarby gör sådant som topplag ofta gör

I underläge två gånger mot Malmö men fortfarande obesegrade.Den unkna doft av förlust som för en stund svepte in över Tele 2 försvann lika fort.Och Hammarby fortsätter hålla jämn fart i den allsvenska maratonvåren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:32

Rosenberg tänker inte på framtiden

På torsdag kliver Malmö FF in i Europa League-spelet.
Lagkaptenen Markus Rosenberg har tidigare sagt att denna säsong blir hans sista.
Vilket skulle innebära att 36-åringen inte skulle spela om Malmö FF eventuellt tar sig vidare från gruppspelet.

Tipsa en kompis

10:03

Malmö FF-tonåringarna som blev utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic såldes till Ajax för 82,3 miljoner som 19-åring.Sedan dess har tjugoen MFF-tonåringar blivit utlandsproffs.Få har lyckats att ens komma nära toppen.

Tipsa en kompis

Igår 16:57

Malmö FF överklagar förbundets nya beslut

På grund av Malmö FF:s spel i Europa League flyttar Svenska fotbollförbundet MFF:s match mot Hammarby från måndagen den 22 oktober till söndagen den 21 oktober.Nu överklagas beslutet.– Vi vill att den ska spelas på lördagen, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.FÅ BÄST KOLL: Följ Malmö FF – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Igår 10:16

Smällen: Kan stoppas av sin hjärnskakning

Jere Uronen satt på läktaren när Genk vann toppmatchen mot Anderlecht i lördags.Den förre Helsingborgs IF-backen riskerar även att missa torsdagens möte med Malmö FF.– Det är en ännu större match än den mot Anderlecht så då hoppas jag verkligen att jag kan spela, säger Uronen.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Malmö FF vände 0–2 till 3–2 i Östersund

Malmö FF är svårbesegrat i höst. Trots underläge med 2–0 borta mot Östersund kom laget tillbaka och vann det svåra bortamötet i Jämtland med 3–2 (2–2). Dansken Sören Rieks gjorde två mål och en målpassning. när MFF gick upp på tredje plats i allsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Nu borde AIK börja känna flåset i nacken

Mötet med Östersund är Malmö FF:s 2018 nedkokat i en enda match.Underläge med 0-2 vändes till seger med 3-2 och AIK borde börja känna flåset i nacken.För guldet är deras att förlora.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Malmö FF:s mäktiga vändning mot ÖFK

Malmö har nu sjutton raka matcher utan förlust under Uwe Röslers ledning.Borta mot Östersund kammade skåningarna hem tre poäng efter att ha vänt underläge 0–2 till 3–2.Stor hjälte blev tvåmålsskytten Sören Rieks.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

”Jag var helt nere – det var helt svart”

För fyra månader sedan gick Malmö FF till VM-uppehåll som allsvensk tabelltia.För fyra månader sedan satt Anders Christiansen fast i en frysbox i Belgien.För fyra månader sedan skrattades det åt Anders Christiansen och Malmö FF.Nu sitter Anders Christiansen i Malmö och skrattar.–Det visar hur snabbt det kan gå i fotboll. Från himlen till helvetet och från helvetet till himlen på några timmar, säger Christiansen.