Tipsa en kompis

2018-05-17

”AIK är välkomna – vi ska bara vinna”

Hammarby vände underläge till seger mot Malmö FF framför ögonen på AIK-tränaren Rikard Norling som scoutade laget inför derbyt på söndag.Nu rycker Bajen i tabellen och ser fram emot en kokande derbyfight mot AIK.– Tabellen talar sitt tydliga språk. AIK är välkomna, säger Hamad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:50

”Jag tycker vi ser ut som ett topplag”

Han kom som en av de stora prestigevärvningarna till ett Malmö FF som skulle jogga hem allsvenskan och kvalificera sig för Europa.Starten blev något helt annat för Sören Rieks.– Givetvis bär jag en del av ansvaret, men nu har vi lagt det bakom oss och har fått en nystart, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

”Han höjer mitt pris i varje transferfönster”

MALMÖ. Med en perfekt frispark räddade Saman Ghoddos en poäng borta mot Malmö FF inför släkt och vänner.Nu väntar snack med agenten och ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg om framtiden.– Men är det inte ett lag som passar mig kommer jag inte stressa hur mycket mina ambitioner än är att komma iväg, säger Saman Ghoddos.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Rosenbergs besked trots målformen: ”Bestämt mig”

Nye Malmö FF-tränaren Uwe Rösler jobbar på att övertala klubbikonen Markus Rosenberg till att spela ytterligare en säsong.Men trots MFF-anfallarens fina målform står han fast vid sitt beslut.– Det är min sista säsong, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Trots buropen känns MFF på rätt väg igen

Saman Ghoddos ”stal” en poäng med sitt vackra frisparksmål.Men Uwe Rösler har fått fart på Malmö FF som börjar se ut som ett nytt lag.Och Marcus Antonsson kan vara svaret på lagets trubbighet.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Ghoddos räddade ÖFK med drömmål

Uwe Rösler har tappat poäng som Malmötränare.Det kan Östersund tacka en VM-spelare för.Saman Ghoddos läckra frispark fixade 1-1 för ÖFK mot MFF.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Legendaren sågar det svenska VM-bronset

Roy Hodgson gillar inte bronsmatcher.Drabbningen mellan hemlandet England och Belgien jämför han med Sveriges bronsmatch 1994.– Det var den ultimata icke-matchen, säger den tidigare Malmö FF- och Halmstads BK-tränaren.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Malmö FF:s mystiska tweet – anfallare presenteras

Marcus Antonsson ansluter till Malmö FF.Enligt uppgifter till Kvällsposten köps anfallaren loss från engelska Leeds.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Jeremejeff: ”Frustrerande – man har en kort karriär”

Malmö FF är inne i förändringarnas tider mitt i säsongen.En ny tränare är på plats, spelare kommer och går – och nu ser Alexander Jeremejeff sin chans att kliva ur rollen som bänknötare.– Jag känner att jag har mycket mer att få ut, säger MFF-anfallaren.