Tipsa en kompis

2018-05-20

Första förlusten för serieledaren

Helsingborgs IF blev första lag att besegra Öis i superettan.Efter 2–0 på Olympia klättrar HIF uppåt – men Öis behåller serieledningen.– Det är surt när sviten spricker, men vi får börja bygga upp en ny som håller längre, säger Öis lagkapten Daniel Paulson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:57

Efter flyttryktet – Granqvist redo för spel i Helsingborg

Andreas Granqvist är fullt fokuserad på Helsingborg. Tanken är att han ska delta i en match på fredag.
– Det blir minst en halvlek, säger han till Sportbladet efter sin första träning med HIF.

Tipsa en kompis

Igår 11:41

Bar MFF-tröja på läktaren – hotas av egna fansen

Skyttekungen i Landskrona BoIS, Sadat Karim, har väckt upprörda känslor efter att han visade sig i en Malmö FF-tröja under tisdagen.Karim har mottagit flera hot från Landskrona-supportrar.– Folk har kallat mig dum, svikare och massor av annat som jag inte vill säga här, säger Karim till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Monday 16 July

Straff-förlust för HIF i Jönssons återkomst

Från Odense och Danmark till Helsingborg och Sverige.Med en liten avstickare över sundet, men bara över dagen.Rasmus Jönsson var tillbaka i Helsingborgs IF när laget förlorade på straffar mot FC Helsingör.

Tipsa en kompis

Monday 16 July

Wiland hjälte – efter omdiskuterad straff

Hammarby har inte vunnit en allsvensk match på två månader.Borta mot Elfsborg fick stockholmarna med sig en poäng.Men det kunde slutat värre – Johan Wiland blev stor hjälte när han knep Issam Jebalis straff i slutminuten.– Båda målvakterna står för absoluta världsklassingripanden i dag, säger C Mores expert Erik Edman.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Bekräftar: Han kan bli nästa hemvändare till Helsingborg

Efter värvningarna av Andreas Granqvist och Rasmus Jönsson är Helsingborgs IF på väg att göra klart med en tredje hemvändare i sommar.Det är backen Markus Holgersson som för samtal med HIF om en comeback i klubben.– Den diskussionen är också intensiv och i sitt slutskede, säger klubbens ordförande Krister Azelius till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Klart: Jönsson återvänder till HIF: ”Har väntat länge”

Det har varit på gång en längre tid och nu är det officiellt att Rasmus Jönsson återvänder till Helsingborgs IF.Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.– Som uppvuxen i staden har HIF alltid varit favoritlaget och det släpper inte bara för att man flyttar utomlands, säger Rasmus Jönsson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Hyllade Granqvist – nu kritiseras de

Andreas Granqvist togs emot och hyllades av hundratals personer i Helsingborg efter VM.Det får den förre landslagsspelaren Lina Nilsson att undra varför staden aldrig uppmärksammat damfotbollsspelare på samma sätt.– Vi kan gott bli bättre på det, säger Josette Dahlin, projektledare på stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborgs stad.

Tipsa en kompis

Thursday 12 July

Helsingborg berett släppa ”Granen” vid bud

Den svenske landslagskaptenen Andreas Granqvist har återvänt till Sverige, Helsingborg och Superettan efter succén med VM-kvartsfinal i Ryssland. Den nya klubben kan tänka sig att släppa ”Granen” trots ett nyligen undertecknat flerårskontrakt.
– Kommer det ett bud som han själv är intresserad så måste vi visa den respekten att vi tar ett samtal om det, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till SVT Sport.