Tipsa en kompis

2018-05-23

Här har PL-stjärnan ett möte med annan klubb

Det händer saker i världsfotbollen.Nu ser Alvaro Morata ut att lämna Chelsea – efter att ha fångats på bild i möte med Juventus-bossen Fabio Paratici.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:00

Drömmål av Dybala – efter långa torkan

Inte ett mål på över tre månader.Då slog Paulo Dybala, 25, till med ett riktigt drömmål – när Juventus slog Frosinone med 3-0.

Tipsa en kompis

22:34

Supertalangen nobbar PSG – klar för United

Han jagades av PSG och Juventus.Nu är den franske supertalangen Noam Emeran, 16, helt klar för Manchester United.”Det här är början på ett fantastiskt äventyr”, skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

”Är glad över att han inte kastade ut mig”

Cristiano Ronaldos flytt till Juventus var en skräll av Guds nåde.Nu har hjärnan bakom affären, Fabio Paratici, berättat om spelet bakom kulisserna som fick till övergången.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

Ramsey till Juventus – får rekordlön

Walesaren Aaron Ramsey lämnar Arsenal efter elva säsonger i klubben. Han har skrivit på för Juventus och får en brittisk rekordlön.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

Därför drog sig United och Liverpool ur affären

Arsenals Aaron Ramsey är klar för Juventus till sommaren.Nu avslöjar London Evening Standard varför rivalerna Liverpool och Manchester United backade ur affären.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

Monsteravtalet klart: Ramsey blir historisk

Aaron Ramsey lämnar Arsenal i sommar för att i stället skriva på för Juventus.En övergång som gör walesaren historisk, enligt trovärdiga uppgifter.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

Ronaldos gest till Dybala efter målet

Cristiano Ronaldo och Paulo Dybala inte direkt blivit något radarpar i Juventus rent fotbollsmässigt.Men under storklubbens senaste seger sträckte Ronaldo ut en hand till sin yngre lagkamrat.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

Juventus testar MFF-talangerna

Vänsteryttern Yahya Kalley och målvakten Melker Ellborg har ett spännande sportlov att se fram emot.MFF-duon har bjudits in till provträning med Serie A-jätten Juventus.