Tipsa en kompis

2018-05-29

Tredjedelen spelad - Falkenberg i topp

I Superettans tionde omgång förlorade inte bara Örgryte mot nykomlingen Brage, man drog också på sig två utvisningar och tappade serieledningen till Falkenberg som besegrade Värnamo borta. Förlust och två röda kort blev det också för Öster i Halmstad. Förlust och ett rött kort blev det för Frej när de gästade GAIS. Storsegrar, utan röda kort, blev det för Landskrona och Eskilstuna medan Helsingborg vann med matchens enda mål mot Jönköping och så bröt Degerfors en negativ trend i Varberg.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Öster

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Falkenberg vände och vann – hotar Helsingborg i toppen

Falkenberg svängde bortamatchen mot Öster – och rycker närmare HIF.Nu får Anders Granqvist & Co se upp i toppjakten i superettan.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Falkenberg vände 1-2 mot Öster i andra halvlek

Falkenberg såg ut att tappa viktiga poäng i toppen av superettan när man låg under mot Öster i Växjö med 1-2 i mitten av andra halvlek men vände på sex minuter och vann med 3-2.

Tipsa en kompis

Saturday 4 August

Öster blåsta på straff och två poäng?

Blåstes Öster på en straff?Det frågade sig Calle Johansson efter att Öster fått nöja sig med en poäng hemma mot Varberg.– Det kändes så och jag reagerade på det, säger han till Smålandsposten.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 August

Örgryte värvar spelare från Öster

GÖTEBORG. Örgryte förstärker truppen igen.Nu är mittfältaren Lars Fuhre, 28, från Öster klar för klubben, enligt GP.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 August

Öis värvar spelare från serierivalen

GÖTEBORG. Örgryte förstärker truppen igen.Nu är mittfältaren Lars Fuhre, 28, från Öster klar för klubben, enligt GP.

Tipsa en kompis

Sunday 1 July

Dragan Kapcevic sänkte slarvigt Landskrona Bois

Kavalkader av missade målchanser och slarvigt spel präglade 2–3-matchen mellan Landskrona och Öster.I en målglad tillställning lyckades till sist Öster att avgå med segern efter Dragan Kapcevics segermål i 85:e minuten.– Vi fick slita rejält i andra halvlek, säger en trött men glad Dragan Kapcevic till Sportkanalen.

Tipsa en kompis

Monday 28 May

Bryter med nyförvärv – efter fyra matcher

Enligt Kvällspostens uppgifter bryter Halmstads BK med nyförvärvet Dida Rashidi.Den förre Frej-mittfältaren fanns inte med i truppen mot Öster och ska ha sagt hej då till sina lagkamrater.

Tipsa en kompis

Tuesday 22 May

Gais bröt den dystra sviten

Sex matcher utan seger.Fyra raka förluster.Gais spräckte båda sviterna borta mot Öster på tisdagskvällen.– Det är klart att det är skönt att vinna när vi inte har gjort det på sex matcher, säger lagkaptenen Calle Nyström efter 3–1 borta mot Öster.