Tipsa en kompis

2018-06-01

Så kan startelvan se ut mot Danmark

Många spelare kommer få chansen att visa upp sig mot Danmark i morgon - det meddelade Janne Andersson under gårdagens träning.I startelvan ser Emil Krafth, Martin Olsson, Oscar Hiljemark och Jimmy Durmaz ut att få chansen.- Jag kommer att ge så många som möjligt chansen, säger Janne Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Blackburn

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 13 September

Träder fram – anklagas för att ha skickat sexfilm

En landslagsspelare anklagas för att ha skickat sexvideos till en kvinna på sociala medier.Nu träder Martin Olsson, som tänker polisanmäla kvinnan, fram.-Jag är förbannad och besviken. Någon försöker förstöra för mig, säger han till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

Martin Olsson skadad – Niklas Hult ersätter

Emil Forsberg tvingades lämna återbud redan under första samlingsdagen. Knappt ett dygn senare fick förbundskapten Janne Andersson ett nytt ”nej tack”. Vänsterbacken Martin Olsson, Swansea, har känning i vaden och kommer inte finns med i landslagstruppen som på torsdag möter Österrike i Wien och Turkiet fyra dagar senare i Nations League-premiären på Friends.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

JUST NU: Olsson lämnar truppen

Martin Olsson har en känning i ena vaden och efter test har det beslutats att han inte kommer att delta under samlingen.Nu kallas Niklas Hult in och kommer att finnas tillgänglig till matcherna mot Österrike och Turkiet.

Tipsa en kompis

Wednesday 11 July

Granqvist hyllas i Helsingborg

Blågults lagkapten Andreas Granqvist och är hemma i Helsingborg och ska hyllas efter VM-succén. Även stadens andra VM-spelare, Martin Olsson, är med på evenemanget. SVT sänder direkt från 18.23.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Så särbehandlas de svenska spelarna

GELENDZJIK/STOCKHOLM. Vill du som svensk landslagsspelare bo bra i Ryssland?Då är det till din fördel om du har några landskamper med dig i bagaget.– De som har flest landskamper får någon slags fördel om det är skillnad, ja, säger landslagschefen Lars Richt.– De som har varit med längst borde ha större eller bättre rum, det är rimligt, säger Martin Olsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 June

Nordfeldt: ”Inte jätteoväntat”

Graham Potter lämnar I Swansea finns två svenska landslagsspelare, Martin Olsson och Kristoffer Nordfeldt. Och målvakten Nordfeldt är nöjd med sin nya tränare.
– Det är inte jätteoväntat om man har följt med om vad som skrivits och sagts.

Tipsa en kompis

Friday 23 March

Så här ser Blågult ut att starta mot Chile

Janne Andersson ser ut att ha bestämt sig för vilka som ska starta mot Chile.När landslaget tränade under fredagen bildade Ola Toivonen och Marcus Berg anfallspar - medan Sebastian Larsson och Gustav Svensson matchades på det centrala mittfältet.I backlinjen spelade Martin Olsson till vänster i stället för skadade Ludwig Augustinsson.

Tipsa en kompis

Thursday 22 March

”Han började direkt – han säger att vi är ovänner nu”

Martin Olsson spelar i Premier League-klubben Swansea. Där har ligans två sydkoreanska spelare börjat hetsa med svensken inför sommarens VM-möte.– Det är bara att skratta åt det, säger Martin Olsson.