Tipsa en kompis

2018-06-01

Så kan startelvan se ut mot Danmark

Många spelare kommer få chansen att visa upp sig mot Danmark i morgon - det meddelade Janne Andersson under gårdagens träning.I startelvan ser Emil Krafth, Martin Olsson, Oscar Hiljemark och Jimmy Durmaz ut att få chansen.- Jag kommer att ge så många som möjligt chansen, säger Janne Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Blackburn

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

Jannes krisdrag – kan tvingas till ändringar

KONYA. Sverige spelar en måstematch borta mot Turkiet i Nations League.Då förväntas Janne Andersson laborera om i startelvan.Martin Olsson kan starta som yttermittfältare och Viktor Claesson som forward.– Vi får balansera om lite, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 24 October

”Aldrig sett honom så arg – tappade huvudet”

Graham Potters Swansea låg illa till mot Blackburn.Då plockade svenskbekantingen fram hårtorken.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Jannes ord om Martin Olsson: ”Är jobbigt”

Martin Olsson var en av Sveriges bästa spelare mot Slovakien och hyllades av Janne Andersson efter matchen.Samtidigt menar förbundskaptenen att konkurrensen om vänsterbacksplatsen är hård.– Jag tycker det är jobbigt faktiskt, säger Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

Olssons ilska: "Han har smutskastat mitt namn”

Landslagsprofilen Martin Olsson blev polisanmäld för sexuellt ofredande.Själv hävdar Olsson att han har fallit offer för identitetsstöld.–Han har smutskastat mitt namn. Det är därför jag har gjort en anmälan, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Sunday 30 September

Polisanmäld – får tas ut i landslaget till veckan

Martin Olsson kan tas ut i det svenska landslaget trots att han är under utredning.Det meddelar svenska fotbollförbundet inför uttagningen av nästa landslagstrupp på onsdag.Även Olsson har gjort en anmälan, och man vill avvakta polisens förundersökningar.– Givet den information vi har i dag är han valbar när truppen tas ut nästa vecka, säger fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Tipsa en kompis

Thursday 13 September

Träder fram – anklagas för att ha skickat sexfilm

En landslagsspelare anklagas för att ha skickat sexvideos till en kvinna på sociala medier.Nu träder Martin Olsson, som tänker polisanmäla kvinnan, fram.-Jag är förbannad och besviken. Någon försöker förstöra för mig, säger han till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

Martin Olsson skadad – Niklas Hult ersätter

Emil Forsberg tvingades lämna återbud redan under första samlingsdagen. Knappt ett dygn senare fick förbundskapten Janne Andersson ett nytt ”nej tack”. Vänsterbacken Martin Olsson, Swansea, har känning i vaden och kommer inte finns med i landslagstruppen som på torsdag möter Österrike i Wien och Turkiet fyra dagar senare i Nations League-premiären på Friends.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 September

JUST NU: Olsson lämnar truppen

Martin Olsson har en känning i ena vaden och efter test har det beslutats att han inte kommer att delta under samlingen.Nu kallas Niklas Hult in och kommer att finnas tillgänglig till matcherna mot Österrike och Turkiet.