Tipsa en kompis

2018-06-01

AIK:s succéspelare är på väg att säljas

AIK:s Anton Salétros är nära att säljas till FC Rostov.Enligt uppgifter till SportExpressen är mittfältaren små detaljer från en övergång till den ryska klubben.Går allt som planerat blir övergången officiell inom de närmaste veckorna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:05

Tidigare AIK-spelare åtalas för grovt mutbrott

En före detta AIK-spelare åtalas för grovt mutbrott. Den i dag 36-årige mannen ska tillsammans med en annan person ha erbjudit AIK-målvakten Kenny Stamatopoulos en stor summa pengar inför det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och AIK 2017, skriver Dagens Nyheter.

Tipsa en kompis

14:57

JUST NU: Före detta allsvensk spelare åtalas

En före detta allsvensk spelare misstänks för grovt mutbrott.Brottet gäller den summa pengar som mannen ska ha erbjudit AIK-målvakten Kenny Stamatopoulos inför matchen mot IFK Göteborg i maj 2017.En match som ställdes in efter att mutförsöket blivit känt.

Tipsa en kompis

Igår 09:01

Heta Stockholmsderbyt slutsålt

Toppmötet i allsvenskan, söndagens Stockholmsderby mellan AIK och Hammarby, är slutsålt. Det innebär att 49 115 personer kan komma till Friends arena på söndag.

Tipsa en kompis

Igår 08:32

Djurdjic: ”Jag är säker – vi vinner”

Hammarby fick bara en poäng borta mot Sirius.Nu laddar laget om för derbyt och seriefinalen mot AIK.– Jag är helt säker. Vi vinner, säger Nikola Djurdjic.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Han avslutade det perfekta anfallet

GÖTEBORG. Häckens tränare Andreas Alm sa att det var det perfekta anfallet.Målskytten Daleho Irandust hade svårare att beskriva det första målet mot Trelleborg.– Jag kommer inte ihåg hela anfallet. Men jag trodde först att jag var offside, säger han efter 2–1-segern mot Trelleborg.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Publikfest på derbyt – Friends är slutsålt

Söndagens Stockholmsderby ser ut att bli en rejäl publikfest.Enligt AIK är biljetterna till matchen mot Hammarby slutsålda.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Hammarby tog inte chansen i guldstriden

Hammarby spelade 1-1 mot Sirius i Uppsala och tog in en poäng på AIK i tabelltoppen men tappade två poäng i guldstriden.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Hammarby tappar mark i guldstriden

Hammarby hade chansen att haka på i toppstriden.Men efter en poäng borta mot Sirius utökas avståndet till AIK.