Tipsa en kompis

2018-06-02

Bud på AIK-stjärnan – kan lämna i sommar

Alexander Milosevic kan lämna AIK redan i sommar. Enligt SportExpressens uppgifter har han bud från en utländsk klubb som han just nu fundera över om han ska tacka ja till.Samtidigt har han sagt nej till spanska Las Palmas.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 19:29

Goitom försvarar Bajenduon: ”De festade inte med oss”

Vladmir Rodic och Nikola Djurdjic dök upp när AIK firade sitt SM-guld i Stockholmsnatten.Nu försvaras duon av AIK:s lagkapten Henok Goitom.- Jag vill bara säga att de inte festade med oss. De hade otur och var på fel plats vid fel tidpunkt bara, säger Goitom.

Tipsa en kompis

Igår 10:04

AIK-målvakten: ”De var nog på fel plats vid fel tidpunkt”

Stor kritik har riktats mot Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic som befann sig på samma plats som guldfirande AIK natten mot måndag. Nu försvarar AIK-målvakten Oscar Linner Hammarbyduon.
– De var nog på fel plats vid fel tidpunkt, säger Linner till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Igår 09:12

Sportchefen ryter ifrån kring duons agerande

Vladmir Rodic och Nikola Djurdjic dök upp på AIK:s guldfirande - vilket fick Hammarbys supportrar att reagera.Klubben har också markerat tydligt mot duon, men tar avstånd från hatet som riktas mot spelarna.- De var naivt och dumt, men det får vara någon måtta. De har blivit tillräckligt tilltryckta nu, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Igår 07:49

Nikola Djurdjic: ”Får så mycket hat”

Natten mot måndag syntes Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic i vimlet när AIK firade SM-guldet. Nu berättar Djurdjic om kritiken från fansen.
”Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga, skriver han i ett sms till Fotboll Sthlm.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Linnér: ”De var på fel plats vid fel tidpunkt”

AIK firade SM-guldet på en av Stockholms innekrogar sent in på natten.Mitt i folkhavet fanns två Hammarbyspelare: Vladimir Rodic och Nikola Djurdjic.Nu berättar AIK-målvakten om festnatten.– De var på fel plats vid fel tidpunkt, säger Oscar Linnér.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Hedman: ”Där tycker jag AIK visar tvärtom”

Forne landslagsmålvakten tillika tidigare AIK-spelaren Magnus Hedman har åter börjat följa AIK på nära håll – och i går var han på plats när de säkrade guldet:– Jag känner otrolig stolthet och glädje, säger Hedman.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Bajenspelare dyker upp – på AIK:s fest

I natt firade delar av AIK:s spelartrupp SM-guldet på The Soap Bar i centrala Stockholm.I ett videoklipp som delats på Instagram syns de båda Hammarbyspelarna Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic i folkhavet på krogen - vilket har väckt reaktioner.– De är individer, de tar sina egna beslut, säger Hammarbys ordförande Richard von Yxkull.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Rosenberg efter AIK:s guld – ”Ser oss som favoriter 2019”

Dagen efter AIK:s SM-guld.
Första dagen att bygga inför titelstriden 2019 och Markus Rosenberg tvekar inte en sekund.–Vi ser oss själva som favoriter, säger MFF-kaptenen.