Tipsa en kompis

2018-06-12

JUST NU: Han blir MFF:s nye tränare

Malmö FF har haft en tung säsongsinledning, och för en knapp månad sedan sparkade man Magnus Pehrsson.Nu är en ny tränare klar för storklubben.Uwe Rösler presenteras nämligen under en presskonferens på tisdagen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:27

Midtjylland bäst i Europa – så ska MFF stoppa dem

FC Midtjylland anses Europaledande på fasta situationer.Nu jobbar Malmö FF intensivt för att neutralisera de danska mästarnas största styrka – och ta sig till Europa League.–De gjorde två mål mot oss senast och har den bästa statistiken i Europa på fasta situationer, säger Uwe Röster som dock har en plan för hur det stora hotet ska elimineras.

Tipsa en kompis

15:55

Malmö FF:s glädjebesked inför Europa League-kvalet

Två dagar kvar till Europa League-kvalet mot Midtjylland, då kommer drömbeskedet för Malmö FF.Bortsett från Guillermo Molins är samtliga spelare i full träning.– Vill tränaren att jag spelar så är jag redo, säger Rasmus Bengtsson.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Än så länge har Rösler besegrat vetenskapen

Uwe Röslers allsvenska poängsnitt har lyft MFF till en nivå bra nog att rädda en topp 3-placering.Frågan nu är om de regerande mästarna kan hålla den nivån.Vetenskapen visar att Malmö FF – inför ödesmötena mot FC Midtjylland – är mitt i en den kritiska fasen.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

MFF-support: ”Överlag svårare med intresset i år”

Malmö FF har svårt att locka publik till Europa League-rysaren mot FC Midtjylland.Inte konstigt, menar MFF-supports ordförande Thelma Ernst.– Priset kan absolut ha del i det, säger hon.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Durmazhoten: Polisen håller förhör

Polisen har gått vidare med några av de allvarliga hot på sociala medier som riktades mot Jimmy Durmaz under VM-slutspelet.
– Vi har precis haft ett förhör idag och kommer ha ytterligare några i sommar, säger kriminalkommisarie Fredrik Gårdare till Radiosporten.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Publiken sviker Malmö FF inför Europa League-kvalet

Publiken sviker Malmö FF inför kvalrysaren mot FC Midtjylland.Inte ens hälften av årskortsinnehavarna har utnyttjat sin förköpsrätt.– Möjligheten finns fortfarande att sälja ut, säger Niclas Carlnén, vd i Malmö FF, till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

TFF:s glädjeämne i derbyförlusten

Jumbon Trelleborg FF åkte på ny tung förlust i Skånederbyt mot Malmö FF.Men det fanns ett glädjeämne - den 19-årige allsvenska debutanten Isak Jönsson från division 2-klubben BK Olympic.– Det är ett riktigt stort steg men ett steg jag vet jag är redo för.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Han var det främsta glädjeämnet i MFF

När Malmö FF behövde det som mest klev Hugo Andersson fram.Det var vackert att se den unge mittbacken i Skånederbyt – och han fick nog ett par av MFF-fansen att glömma Champions League-fiaskot för en stund.Kanske fick rentav vissa himmelsblå supportrar att känna lukten av SM-guld igen?