Tipsa en kompis

2018-06-12

JUST NU: Sverige försenat till Ryssland

Nu är VM-festen nära.Det svenska landslaget har landat i Ryssland.Landslagets plan landade i Gelendzjik 40 minuter efter utsatt tid, och nu väntar de sista förberedelserna inför måndagens premiär mot Sydkorea.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:45

Stjärnans svar om framtiden: ”Haha, du får fråga Sonny…”

Paulinho, 32, trodde att han skulle vara såld vid det här laget.Men stjärnan är tillbaka på Hisingen och kör hård försäsongsträning.–Jag har bud från många klubbar, säger han.

Tipsa en kompis

14:04

Malmö FF tvingas flytta mellan Chelsea-mötena

På tisdagen kom det definitiva beskedet.Malmö IP blir inte spelbar till premiären av svenska cupens gruppspel – vilket gör att så väl FC Rosengård som Malmö FF måste flytta sina matcher.– Det är definitivt klart att vi spelar vår match mot Degerfors den 17:e februari i Lund, säger Patrik Jandelin, evenmangsansvarig i Malmö FF.

Tipsa en kompis

13:39

”Han har visat att han håller absolut toppklass”

GÖTEBORG. Erik Friberg, 32, är en stöttepelare i BK Häcken.Nu förlänger han sitt kontrakt till och med 2021.– Jag trivs väldigt bra här och det känns som att vi under kommande säsonger kommer att ta ytterligare kliv, säger Friberg.

Tipsa en kompis

13:38

Kallad ”Nigerias Neymar” – nu klar för allsvenskan

Chidiebere Nwakali, kallad Niegerias Neymar, är klar för Kalmar FF.Mittfältaren har skrivit på ett fyraårskontrakt.–Kalmar känns som ett väldigt bra val för mig, säger Nwakali till KFF:s hemsida.

Tipsa en kompis

12:24

På plats – för möte med Hammarby

Här lämnar Thomas Isherwood Årsta efter ett möte med Hammarby.Mittbacken bröt nyligen sitt avtal med Bradford i England och sonderar nu terrängen efter en ny klubbadress hemma i Sverige.Enligt SportExpressens uppgifter är Hammarby en av tre klubbar som är intresserat av 20-åringen.– Inga kommentarer, säger Isherwood om mötet med Bajen.

Tipsa en kompis

10:49

Rakip väljer mellan Malmö FF och AIK

Erdal Rakips framtid närmar sig ett avgörande.Kvällsposten har tidigare avslöjat att Rakip är högaktuell för en återkomst till Malmö FF.Nu rapporterar Sportbladet att så väl MFF som AIK är överens med mittfältarens nuvarande klubb Benfica.

Tipsa en kompis

10:47

Chinedu Obasi återvänder till AIK

AIK har gjort klart med anfallaren Chinedu Obasi på ett ettårskontrakt. Nigerianen återvänder därmed till klubben som han representerade mellan 2015 och 2016.

Tipsa en kompis

10:20

Anfallaren nära återkomst i AIK

Enligt SportExpressens uppgifter är AIK är bara detaljer från att göra klart med Chinedu Obasi.Går allt som planerat presenteras Elfsborgs-anfallaren inom kort.