Tipsa en kompis

2018-06-12

JUST NU: Sverige försenat till Ryssland

Nu är VM-festen nära.Det svenska landslaget har landat i Ryssland.Landslagets plan landade i Gelendzjik 40 minuter efter utsatt tid, och nu väntar de sista förberedelserna inför måndagens premiär mot Sydkorea.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:58

Erik Berg kan missa matchen mot Kalmar

Erik Berg ser ut att missa Djurgårdens första match efter uppehållet.Det är ett knä som försvararen har problem med.– Erik är fortfarande inte i fotbollsträning, säger Thomas Lagerlöf till Fotboll Sthlm.

Tipsa en kompis

14:35

Glädjebeskedet: Granen tillbaka i HIF–truppen

Fyra träningspass utan bakslag.Nu kan Andreas Granqvist vara nära återkomst på fotbollsplanen.– Som det ser ut nu är jag med i truppen i alla fall, säger Granqvist.

Tipsa en kompis

12:06

Bryter med Blåvitt – mitt under säsongen

GÖTEBORG. Junes Barny, 29, bryter med IFK Göteborg – mitt under pågående säsong.Mittfältaren lämnar klubben med omedelbar verkan.– Förfrågan kommer från Junes själv, säger Blåvitts sportchef Kennet Andersson.

Tipsa en kompis

10:49

JUST NU: Är på väg att sälja kaptenen

IFK Göteborg gör allt för att behålla sin lagkapten – men letar samtidigt efter en ersättare.Sebastian Ohlsson, 26, är het på marknaden – och det är som Braga leder jakten.Enligt GT:s uppgifter har den portugisiska klubben lagt ett mångmiljonbud.

Tipsa en kompis

07:18

I dag begravs Lennart Johansson:”Kommer bli känslosamt”

I dag förs Lennart Johansson till sista vilan.
På begravningen kommer bland annat utländska gäster och hela AIK:s herrlag i fotboll att delta.
– Det kommer att bli känslosamt, säger mittbacken Per Karlsson till TT.

Tipsa en kompis

Idag 00:01

Uwe Rösler om AIK:s tunga avbräck

AIK fick både Panos Dimitriadis och Anton Salétros avstängda till söndagens match mot Malmö FF.Två glädjebesked för MFF – men Uwe Rösler konstaterar lugnt:– De har några spelare borta, vi har några spelare borta, säger MFF-tränaren och rycker på axlarna.

Tipsa en kompis

Igår 22:52

Hjälten: ”Var skönt att få den starten”

IFK Norrköping fick en drömstart och vann borta mot AIK.Väldigt mycket tack vare Christoffer Nyman.– Det var skönt att få den starten och att göra mål, säger matchhjälten.

Tipsa en kompis

Igår 22:24

”Han försöker plocka bort mig – oschysst”

Panos Dimitriadis fick rött kort efter en duell med Christoffer Nyman.Ett domslut AIK-backen tycker var hårt.– Det är hårt. Han (Nyman) försöker plocka bort mig på ett oschysst sätt, säger AIK-försvararen efteråt.