Tipsa en kompis

2018-06-12

Synlig Zlatan tror på Sverige i VM 

Vem möter Moskva-resenärerna allra först i bagagehallen på flygplatsen? Jo, en stor reklamvideo med Zlatan Ibrahimovic. Och vem ler brett från dataskärmen när man loggar in på Fifas VM-sida från presscentret? Jovisst – samme Zlatan där också.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 20 January

”Det är tråkigt att det blir så för mina barn”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Los Angeles för att vinna.
I sin första intervju inför säsongen berättar svensken om spelet bakom nya kontraktet, sina känslor för barnen – och bjöd också publiken på en groda.
– Att komma sexa och sen vinna ligan är som att trilla in på ett... i Sverige kallar vi det bananskal, säger han enligt Los Angeles Times.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Zlatans Ronaldokänga – ”Vinner Serie A med förbundna ögon”

”Ibra” har inget till övers för Cristiano Ronaldos ord om att hans flytt till Juventus är en utmaning och levererar en känga till portugisen.
– Att flytta till Juventus är ingen utmaning alls, säger svensken enligt BBC.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

Mystiken: Ingen vill köpa Zlatans lyxhus

Det har legat ute till försäljning i 1,5 år och blev bostadssajten Rightmoves mest klickade objekt 2018.Så varför vill ingen köpa Zlatans och Helenas gamla lyxhus i England?– Jag håller med om att det är lite märkligt, säger sajtens presschef Sam Balls.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Zlatan slår lönerekord i MLS

Det står nu klart att Zlatan Ibrahimovic kommer att var den bäst betalda spelaren i MLS historia. Därmed slår han också ett historiskt lönerekord för ligan.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Klart: Zlatan bäst betald någonsin

Nu står det klart att Zlatan Ibrahimovic blir bäst betald i MLS historia, rapporterar LA Times.Svensken femdubblar sin lön och slår Kakás tidigare lönerekord med ynka 300 000 kronor.Samtidigt måste Los Angeles Galaxy offra någon av sina storstjärnor – för svenskens lön.– Vi vet ärligt talat inte hur det ska bli, säger presidenten Chris Klein till tidningen.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

”Vi var tillsammans i rummet när han dog”

Zlatan Ibrahimovics bror Sapko dog i cancer 2014.Under galan ”Tillsammans mot cancer” berättade pappan Sefik om sorgen efter Sapko.–Jag saknar honom varje dag, säger han i programmet.

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Sema efter första PL-målet: ”Obeskrivligt – det man drömt om”

Så har han äntligen fått se sitt skott glida in i nätmaskorna i Premier League – Ken Sema. Med en stenhård halvvolley. Därmed sällar han sig till en inte alltför dum skara av svenska Premier League-målskyttar. Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg och Henrik Larsson är ju några.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 January

Klart: Han är Zlatans nye tränare i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic har fått en ny tränare i Los Angeles Galaxy.Guillermo Barros Schelotto har skrivit på för MLS-klubben.– Det här är en stor möjlighet för mig, säger han till klubbens hemsida.