Tipsa en kompis

2018-06-12

Klart: Beijmo till Werder Bremen

Efter den senaste tidens rykten är det nu klart att Felix Beijmo, 20, lämnar Djurgården. Den fotbollsallsvenska tabellfyran säljer högerbacken till tyska Werder Bremen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 19 October

”Behöver inga hundra miljoner på banken”

Erik Johansson bröt ett mångmiljonkontrakt i FC Köpenhamn och nobbade utländska lag för att flytta till sambon i Stockholm och Djurgården.29-åringen ser sig själv som en viktig del i klubbens långsiktiga satsning och vill uträtta något stort med Blåränderna.– Det var en perfekt lösning för mig. Jag behöver inga hundra miljoner på banken, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 18 October

Djurgårdens glädjebesked – Erik Johansson spelar derbyt

Djurgårdens Erik Johansson är spelklar till söndagens derby mot AIK.
– Jag körde för fullt på träningen, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 18 October

Svensk i frysboxen – pekas ut som ”flopp”

Felix Beijmo, 20, lämnade Djurgården för Werder Bremen – men har inte fått någon speltid alls.Nu döms han ut som en flopp.

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Sparkade MFF-tränaren: ”Jag fick lämna för tidigt”

Uwe Rösler tog över efter Magnus Pehrsson och fick laget att lyfta.Den sparkade tränaren tror att vändningen hade kommit – även om han själv fått vara kvar.– Jag har fortfarande MFF i mitt hjärta, men jag fick lämna för tidigt, säger Pehrsson till Fotbolldirekt.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Rashidi: ”Vill säga så jävla mycket”

Bra minuter från tio poängs ledning med fem omgångar kvar.Men i kaoset som avslutade matchen mellan AIK och Örebro hann gästerna både missa en straff och kvittera.Dessutom visades Heradi Rashidi ut – och missar nu derbyt mot Djurgården.– De dömer straff mot oss, men inte mot dem. För mig är det bara sjukt, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Jättetabben: ”Vad är det som händer?”

Norrköping jagar AIK i tabelltoppen.Hemma mot Djurgården tog laget ledningen efter ett självmål av Marcus Danielson.– Vad är det som händer?! utbrister C Mores kommentator Åke Unger.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Özcan: ”Vi kan strula till det för topplagen”

Oavgjort mot Gif Sundsvall och förlust hemma mot Östersund.Nu vill Djurgården avsluta säsongen starkt och störa konkurrenterna.– Vi kan strula till det för topplagen, säger Özcan Melkemichel.

Tipsa en kompis

Monday 1 October

Uppgifter: Djurgården dumpar Jonas Olsson

Jonas Olsson, 35, blir inte kvar i Djurgården nästa säsong.Enligt flera källor till sajten FotbollDirekt kommer han inte erbjudas ett nytt kontrakt.