Tipsa en kompis

2018-06-12

Klart: Beijmo till Werder Bremen

Efter den senaste tidens rykten är det nu klart att Felix Beijmo, 20, lämnar Djurgården. Den fotbollsallsvenska tabellfyran säljer högerbacken till tyska Werder Bremen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:12

Djurgården ställs mot ukrainskt lag i EL-kvalet

Djurgården får tufft motstånd i Europa League-kvalet.Under onsdagen lottades cupvinnarna mot ukrainska FK Mariupol i den andra kvalomgången.Preliminära speldatum för kvalomgång två är torsdagen den 26 juli och 2 augusti.

Tipsa en kompis

12:43

AIK mot Shamrock Rovers i Europa League

AIK ställs mot irländska Shamrock Rovers i den första kvalomgången till Europa League. För Häcken väntar lettiska FK Liepaja.
För det tredje allsvenska laget, Djurgården, står motståndet klart efter klockan 14.

Tipsa en kompis

19:31

Miljonregnet för Dif – efter försäljningen

Omar Colley är klar för italienska Sampdoria.Affären innebär att Djurgården får ett välkommet tillskott i klubbkassan - tack vare en vidareförsäljningsklausul.Enligt uppgifter till SportExpressen får Djurgården omkring 7-8 miljoner kronor för Colleys övergång till Serie A-klubben.– Det handlar om miljoner givetvis, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 18 June

Djurgårdens jättekap: Värvar Erik Johansson

Djurgården värvar Erik Johansson från FC Köpenhamn.Enligt SportExpressens uppgifter är mittbacken och klubben överens om ett kontrakt på 4,5 år - och mittbacken väntas göra läkarundersökningen i Stockholm den kommande veckan.Går allt som planerat presenteras han officiellt innan midsommarhelgen.

Tipsa en kompis

Sunday 17 June

Kallas ”nye Hazard” och jagas i England

Graham Potter är klar för Swansea - och letar nyförvärv i allsvenskan.Enligt Daily Mirror vill Potter värva Kerim Mrabti från Djurgården.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Oremo nickade in segermålet i 94:e

Superettans stormöte mellan Halmstad och Helsingborg såg ut att sluta 1-1 men i den 94:e minuten visade Johan Oremo fint häng och nickade in 2-1 för hemmalaget.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Oremo avgjorde på stopptid – efter tavlan

HALMSTAD. Den uppskjutna premiären mellan Halmstad och Helsingborg såg ut att sluta oavgjort.Men i den fjärde tilläggsminuten nickade Johan Oremo in 2–1 för Halmstad – och räddade tre poäng efter en rejäl målvaktstavla.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 June

Placerades i Djurgården – nu klar för Helsingborg

Han har placerats i Djurgården.Men nu är den förre Landskronasstjärnan Thierry Zahui klar för superettankonkurrenten Helsingborg.– Det känns jättebra. Jag har hört talas om HIF, hur bra och stora de är, säger Thierry Zahui.