Tipsa en kompis

2018-06-12

Lindberg: ”Minns inte ens uppvärmningen”

Jonas Lindberg fick en stenhård boll i huvudet.Sedan uppstod stor förvirring –och gaisaren minns inte ens att han har spelat match.– Det är helt svart, säger han efter derbyt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GAIS

Grundat år: 1894

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 11 August

Örebro förlorade mot Brommapojkarna

Krisen i Örebro fortsätter efter att de förlorat e hemma mot Brommapojkarna med 0-1. Närkingarna har nu sju raka matcher utan seger.
– Det är ingen rolig känsla säger Örebros Johan Mårtensson till C More efter matchen.

Tipsa en kompis

Monday 6 August

Lämnar Gais – efter ett halvår

Han värvades till Gais inför säsongen.Men redan nu lämnar Jonas Lindberg klubben.29-åringen är klar för Sirius.

Tipsa en kompis

Monday 2 July

Lämnar Häcken – för spel i Gais

GÖTEBORG. Alexander Angelin, 28, lämnar BK Häcken.Backen är klar för Gais, vilket GT kunde berätta i förra veckan.– Gais ville och Alexander ville så då vill vi självklart inte stå i vägen, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Friday 29 June

Lämnar Häcken – återvänder till Gais

GÖTEBORG. Gais är på jakt efter en vänsterback.Enligt GT:s uppgifter har klubben ställt in siktet på Häckens Alexander Angelin, 28, och en övergång är i princip klar.– Vi kommenterar inte spelare in eller ut, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Monday 18 June

Här avslöjas Harry Kane: ”Herregud”

Hela England skrek efter straff och ifrågasatte videogranskningssystemet VAR.Men nu avslöjas Harry Kanes fula knep av reprisbilderna.– Man tänkte: "Herrgud, vad gör de i VAR-rummet? De har en uppgift, men klarar inte av det". Men de är smarta, säger Alexander Axén i TV4.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

Kängan i natt: ”Du ska bara vara tyst”

Efter 1-1 kom Lionel Messi med ett bittert utspel mot Island.Nu får han mothugg från TV4:s expert Alexander Axén.– Om du får 1-1 ska du bara vara tyst, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 9 June

Märkliga tv-intervjun: ”Ni ska sågas, Janne”

Fortsatt blågul måltorka.Då ifrågasatte Alexander Axén det svenska spelet – och märklig stämning uppstod mellan TV4-experten och förbundskapten Janne Andersson.– Ni ska sågas, Janne. Var beredd, säger Axén i sändningen.

Tipsa en kompis

Tuesday 29 May

Tredjedelen spelad - Falkenberg i topp

I Superettans tionde omgång förlorade inte bara Örgryte mot nykomlingen Brage, man drog också på sig två utvisningar och tappade serieledningen till Falkenberg som besegrade Värnamo borta. Förlust och två röda kort blev det också för Öster i Halmstad. Förlust och ett rött kort blev det för Frej när de gästade GAIS. Storsegrar, utan röda kort, blev det för Landskrona och Eskilstuna medan Helsingborg vann med matchens enda mål mot Jönköping och så bröt Degerfors en negativ trend i Varberg.