Tipsa en kompis

2018-06-13

Claesson känner sig som hemma i Ryssland: ”Jag är van vid detta”

I morgon inleds fotbolls-VM i Ryssland och det svenska landslaget har laddat upp med träningar i varma Gelendzjik. Någon som däremot känner sig som hemma är mittfältaren Viktor Claesson som till vardags spelar i ryska Krasnodar.
– I Krasnodar är det ännu varmare. Jag är van vid detta och tycker att det är ganska svalt här vid kusten, säger Viktor Claesson till SVT Sport.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:46

Hässleholm skrällde i cupen

Joel Wedenell blev stor cuphjälte när han med sina tre mål såg till att Hässleholm slog ut allsvenska Trelleborg ur svenska cupen.   

Tipsa en kompis

20:59

Jätteskrällen: Division 2-lag slår ut Trelleborg

Vilken skräll! Och vilken matchhjälte!Joel Wedenell gjorde hattrick när Hässleholm, från division 2, slog ut Trelleborg från Svenska cupen.Det sista målet dessutom i gastkramande förlängning.

Tipsa en kompis

19:27

Midtjylland bäst i Europa – så ska MFF stoppa dem

FC Midtjylland anses Europaledande på fasta situationer.Nu jobbar Malmö FF intensivt för att neutralisera de danska mästarnas största styrka – och ta sig till Europa League.–De gjorde två mål mot oss senast och har den bästa statistiken i Europa på fasta situationer, säger Uwe Röster som dock har en plan för hur det stora hotet ska elimineras.

Tipsa en kompis

16:25

IFK Kalmars sparkade tränare: ”Känner skuld”

Damallsvenskans bottenlag, IFK Kalmar, sparkade sin tränare med omedelbar verkan i måndags. I dag säger han till SVT att han borde ha gjort saker annorlunda.

Tipsa en kompis

15:55

Malmö FF:s glädjebesked inför Europa League-kvalet

Två dagar kvar till Europa League-kvalet mot Midtjylland, då kommer drömbeskedet för Malmö FF.Bortsett från Guillermo Molins är samtliga spelare i full träning.– Vill tränaren att jag spelar så är jag redo, säger Rasmus Bengtsson.

Tipsa en kompis

14:28

Svarar – på kritiken: ”Tror att jag är Farbror Joakim”

GÖTEBORG. IFK Göteborg är tillbaka på vinnarspåret.Då bemöter sportchefen Mats Gren kritiken som har riktats mot honom.– Efter att vi sålde Pontus Dahlberg har man trott att jag är Farbror Joakim med den största penningpungen. Så har det inte varit, säger han till Fotbolldirekt.se.

Tipsa en kompis

11:59

IFK köper loss succéspelaren

GÖTEBORG. Giorgi Kharaishvili, 22, har presenterat sig för Blåvitt-fansen.Men efter säsongen går hans låneavtal ut.Nu har IFK Göteborg bestämt sig för att köpa loss den skottvillige georgiern, uppger GP.

Tipsa en kompis

10:50

”Då kommer AIK att ha all press på sig”

Först sänkte Muamer Tankovic Örebro SK med två mål.Efter matchen skickade han en passning till "alla som tvivlat på Hammarby".– Det är en sån skön känsla när folk pratar negativt om en och vi får motbevisa dem, säger Tankovic efter segern.