Tipsa en kompis

2018-06-14

Bekräftat: De visar Premier League

Premier League stannar kvar i Viasat.NENT Group har förlängt sitt avtal till och med 2022.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:08

Uppgifter: Han har träffat PSG

Sparkad av Manchester United.Nu kan José Mourinho vara på väg att landa ett nytt toppjobb.Enligt The Sun har portugisen diskuterat med PSG gällande tränarjobbet i den franska storklubben.

Tipsa en kompis

18:27

Domen: Missar nu flera matcher

Tottenhams skademardröm fortsätter.Nu bekräftar klubben att Dele Alli har drabbats av en sträckning i baksidalår.Precis som skyttekungen Harry Kane blir 22-åringen borta från spel februari ut.

Tipsa en kompis

15:09

Amerikansk back klar för Linköping

Nu har Linköping hittat ersättaren till den danska landslagsförsvaren Janni Arnth, som nyligen lämnat den damallsvenska klubben för Arsenal.

Tipsa en kompis

14:04

Malmö FF tvingas flytta mellan Chelsea-mötena

På tisdagen kom det definitiva beskedet.Malmö IP blir inte spelbar till premiären av svenska cupens gruppspel – vilket gör att så väl FC Rosengård som Malmö FF måste flytta sina matcher.– Det är definitivt klart att vi spelar vår match mot Degerfors den 17:e februari i Lund, säger Patrik Jandelin, evenmangsansvarig i Malmö FF.

Tipsa en kompis

11:03

Hans egna ord: ”Det är ett sista farväl...”

Bara dagar efter att Emiliano Sala skrivit på för engelska Cardiff City försvann hans flygplan spårlöst i Engelska kanalen.Han var i Frankrike för att ta ett farväl av sina forna lagkamrater i Nantes.

Tipsa en kompis

10:21

Cardiffs nyförvärv Emilio Sala saknas

Cardiffs nyförvärv Emilio Sala saknas. Den 28-årige anfallaren tros vbara på plats på ett flygplan som har störtat i Engelska Kanalen

Tipsa en kompis

10:21

Cardiffs nyförvärv Emiliano Sala saknas

Cardiffs nyförvärv Emiliano Sala saknas. Den 28-årige anfallaren tros ha varit ombord på ett flygplan som har störtat i Engelska kanalen.
– Vi är väldigt oroliga för Emiliano Salas säkerhet, säger Cardiff Citys ordförande Mehmet Dalman i ett uttalande.

Tipsa en kompis

09:46

Rekordköpet borta: "Är genuint oroliga”

Premier League-klubben Cardiff City har försatts i krisläge.Nya värvningen Emiliano Sala befaras ha varit ombord ett flygplan som försvunnit över Engelska kanalen, rapporterar BBC Wales.