Tipsa en kompis

2018-06-14

Sent mål sänkte HIF – igen: ”Det suger”

HALMSTAD. Darijan Bojanics frisparksmål räckte inte.Återigen var det ett sent mål som sänkte Helsingborg.– Det suger. Det är fjärde gången den här säsongen som vi släpper in mål i sista minuten, säger Darijan Bojanic.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 19 November

Blåvittsupportern ”Maggan” prisad: ”Kan inte somna nu”

Paulinho, Rikard Norling och Simon Thern får ursäkta.Gladast av alla när Allsvenskans stora pris delades ut var en 74-åring från Göteborg.–Jag har gråtit här, jag är helt slut. Hur ska jag kunna somna i natt? säger Blåvittsupportern Margareta Lindgren.

Tipsa en kompis

Monday 19 November

”Janne har varit på mig – jag har vägrat”

Andreas Granqvist valde att fortsätta i landslaget efter återkomsten till Helsingborg.Men den svenske lagkaptenen menar att det kommer med en viss omställning.–Janne har varit på mig att springa lite extra, men jag har vägrat, säger ”Granen”.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Döms till 1 500 i böter för banger mot HIF-spelare

16-åringen såg Helsingborgs IF göra mål mot Landskrona Bois.Då blev han arg – och kastade in en så kallad banger på planen.Nu har han dömts till böter.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Var på besök hos Hammarby i dag

Hammarby vill värva Darijan Bojanic, 24.I dag besökte HIF-mittfältaren klubben och med sig fick han ett kontraktsförslag från Bajen.Spelaren tar ett beslut om sin framtid inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Han är förknippad med Helsingborg”

Helsingborgs IF är tillbaka i allsvenskan.Nu öppnar klubbens ordförande för en framtida återförening med Jordan Larsson i HIF.– Min högst personliga uppfattning är att han är förknippad med Helsingborg och är ett intressant namn, säger Azelius.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Kastade bananer och gjorde apljud”

I somras värvades anfallaren Wandersson till Helsingborgs IF och var med och tog upp klubben i allsvenskan.I podcasten Lundh berättar brassen nu om rasismen han utsattes för under sin tid i Ryssland.– Inför matchen kastade de bananer mot oss, och gjorde apljud, säger Wanderson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Vann skytteligan – får landslagschans

Andri Bjarnason hoppades få chansen i landslaget efter succén med Helsingborgs IF.Nu har Erik Hamrén tagit ut superettans skyttekung till mötena med Belgien och Qatar.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Granen längtar efter derby mot Malmö: ”Varit kaxig”

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vann superettan.Nu längtar HIF-kaptenen Andreas Granqvist efter heta Skånederbyn mot Malmö FF och Markus Rosenberg.– Jag har ju varit ganska kaxig i en intern video så jag har lite att se fram emot nu i den matchen, säger Andreas Granqvist med ett skratt.