Tipsa en kompis

2018-06-20

AIK möter irländskt lag i Europa League-kvalet

Lottat i Europa League för svensklagen.AIK går in i första kvalomgången och ställs där mot Shamrock Rovers.Preliminära speldatum för första kvalomgången är 12 och 19 juli.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:48

Uppgifter: MFF vill snuva AIK på Lustig

Mikael Lustig, 32, har kopplats ihop med AIK.Nu har Malmö FF gett sig in i jakten – och presenterat ett ekonomiskt upplägg som brädar AIK:s, skriver FotbollDirekt.– Jag brukar inte kommentera spelare som inte tillhör Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson till sajten.

Tipsa en kompis

09:08

Ingen Bahoui i AIK – nära en ny klubb

Det ser inte ut att bli någon återkomst för Nabil Bahoui i AIK.Enligt SportExpressens uppgifter har han i dag åkt till Holland för att diskutera ett kontrakt med en holländsk klubb.Något som Sportbladet var först att rapportera om.

Tipsa en kompis

08:44

”Det är oerhört viktigt att ödmjukheten finns kvar”

För AIK börjar tävlingssäsongen på lördag i svenska cupen.Efter en lång försäsong ger Rikard Norling sin syn på utvecklingen av laget spelidé, hur man ska agera i Europaspelet till sommaren och sin bild av nyförvärven.– Nu är det upp till bevis, säger AIK-tränaren.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

AIK presenterar ny värvning från Norge

AIK förstärker försvaret.På torsdagen presenterade klubben värvningen av Magnar Ödegaard.Spelaren har skrivit på ett avtal till 31 juni 2019 - med option på förlängning– Det är en stor klubb där supportrarna skapar ett otroligt tryck, säger Ödegaard.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

JUST NU: Norling förlänger med AIK

Det har diskuteras i månader.Nu är det klart.AIK förlänger med guldtränaren Rikard Norling över säsongen 2020.– Jag känner glädje och stolthet, säger Norling.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Oavgjort för Dif i cup–genrepet

Djurgården såg ut att gå mot seger mot Lilleström efter Kevin Walkers mål.Men i den andra halvleken kvitterade gästerna och det slutade 1-1 på Tele 2 arena.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

AIK:s nya matchställ ger eko utomlands

AIK har presenterat ett nytt matchställ för försäsongen.Ett ställ i vitt och guld – och ny hyllas tröjorna i utländska medier.”Namnge en mer ikonisk duo än Nike och svenska klubben AIK, vi väntar.”, skriver Sport Bible.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

Oroväckande bilder på AIK:s storstjärna

ABU DHABI. Här linkar Enoch Kofi Adu av planen skadad - och tar sig för ljumsken.AIK:s mittfältare tvingades utgå redan efter en dryg halvtimme i träningsmatchen mot New York City FC.Matchen pågår och står 0-0.