Tipsa en kompis

2018-06-26

Ali Riley lämnar Rosengård för Chelsea

Rosengårds nyzeeländska vänsterback Ali Riley lämnar klubben för spel i engelska ligamästaren Chelsea. Det skriver Sydsvenskan.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Chelsea

Grundat år: 1905

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:01

Pratar om nästa motstånd – innan returen har spelats

Malmö FF har en tuff uppgift i returen mot Chelsea, men kan få lite gratis tändvätska.Storlagets manager Maurizio Sarri har redan börjat prata om vilket lag han vill undvika att möta i nästa Europa League-omgång.– Jag skulle undvika att möta Napoli för det skulle bli för starka känslor för mig, säger Sarri till Sky Sport.

Tipsa en kompis

17:38

Lagen kan nu straffas efter planstormningen

Chelseas bortafölje kastade saker mot Malmöpubliken under torsdagens Europa League-möte.Nu kan det engelska storlaget straffas av Uefa.Även Malmö FF riskerar att straffas för bengaler och planstormare.

Tipsa en kompis

12:52

Behrang Safari: ”Det här är ingenting som är omöjligt”

Förlust trots imponerande insats.Men Malmö FF har på inget sätt gett upp drömmen att slå ut Chelsea.– Alla vi som spelade, och alla som såg matchen från sidan, har nog en känsla av att det här är ingenting som är omöjligt, det är ingenting som är färdigt, säger Behrang Safari.

Tipsa en kompis

07:18

Sarri:”Har inte råd att släppa in sådana mål mot topplag”

Chelsea besegrade Malmö FF med 2-1 i Champions League. Chelseas tränare Maurizio Sarri inte nöjd med lagets försvarsspel.
– Om vi släpper in ett mål på det sättet vi gör idag mot lag som Manchester City, Tottenham eller United, då riskerar vi att släppa in tre mål på tio minuter, sa han efter matchen.

Tipsa en kompis

07:05

”När jag var yngre var hon min idol”

Man brukar säga att relationer aldrig är enkla.Men hur skulle du känna att faktiskt på riktigt tävla mot din partner?West Hams Alisha Lehmann and Chelseas Ramona Bachmann har nämligen gjort det.– När jag var yngre brukade hon vara min idol, säger Alisa Lehman till BBC.

Tipsa en kompis

06:55

”Han kommer att vara galen över den gåvan”

Malmö stod upp väl mot Chelsea men föll med uddamålet.Efteråt hyllades Malmös insats.”Maurizio Sarri kommer vara galen över livlinan hans spelare gav Malmö på slutet”, skriver Daily Mail.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Antonsson: ”Vi tror på det”

Malmö FF har en tendens att tro mycket på sig själv.
Det gör laget även nu efter 1–2 mot Chelsea i första ronden i sextondelsfinalen i Europa League.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Svensk fotboll ska vara stolt över MFF:s insats

MALMÖ. Malmö FF gick ut mot Chelsea och spelade långa stunder som om man mötte Sirius.Det slutade med förlust.Men var ett stort steg framåt.Och på sitt sätt en seger, både för MFF och för svensk fotboll.