Tipsa en kompis

2018-06-30

Ekdal om stödet: ”Nästan så man vill åka hem”

Intresset är enormt för tisdagens åttondelsfinal i S:t Petersburg och många vill åka dit för att heja fram Sverige mot Schweiz. Stödet från det svenska folket har nått spelartruppen i Gelendzjik.
– Vi har hört att trycket på biljetter är jättestort. Tåg, båtar och bussar är fullbokade. Vi ska göra vårt för att det ska bli en ännu längre sommar. Förhoppningsvis ska vi göra något häftigt tillsammans, säger Oscar Hiljemark.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:46

Mardrömmen fortsätter: Nattsvarta MFF-siffror

Malmö FF:s nattsvarta bortafacit fortsätter.Det blev förlust med 0-2 borta mot Genk i Europa League-premiären.Lagets tionde raka förlust i CL- och EL-gruppspel.– De skapade inte speciellt mycket, säger experten Anders Svensson i Kanal 9.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Domarkommittén markerar mot Al-Hakim – Borde blivit utvisning

Elfsborgs Jon Jönsson skallade IFK Göteborgs Robin Söder i söndagens match mellan lagen. Gult kort tyckte Domaren Mohammed Al-Hakim. Men fotbollförbundets domarkommitté säger ifrån – han borde blivit utvisad.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Förbundets besked: Al-Hakim gjorde fel

GÖTEBORG. Den allsvenske domaren Mohammed Al-Hakim, 33, försvarade sitt beslut att ”bara” ge Elfsborgs Jon Jönsson, 35, gult kort efter att ha riktat en skalle mot IFK Göteborgs Robin Söder, 27.Nu förtydligar SvFF:s domarkommitté regelverket:”Att skalla en motspelare i ansiktet bestraffas med utvisning och anmälan till disciplinnämnd”, skriver domarkommittén.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

”Annars får man hålla på med schack”

Robin Söder och Jon Jönsson brakade samman i andra halvlek – och båda varnades.–Ni hade sett om jag försökt skalla ner honom, säger Elfsborgsbacken.–En fair fajt, säger Blåvittanfallaren.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Svenssons hårda ord efter matchen

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Anders Svensson var inte nöjd sedan hans Elfsborg tappat 0–2 till 2–2 borta mot IFK Göteborg.Efter matchen skickar landslagsikonen en känga till Poya Asbaghi och avslöjar sms:et till sin IFK Göteborgs-supporter till granne i paus.– Det lönar sig att gå ut i medierna och gnälla tydligen. Vi får väl göra det också, säger Svensson till GT.FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Göteborg – direkt i MessengerFÅ BÄST KOLL: Följ Elfsborg – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Räddar poängen i kaotiska matchen

Ett möte i mellan de forna stormakterna i väst hade allt.IFK Göteborg hämtade upp 0–2 till 2–2 i den andra halvleken sedan Giorgi Kharaishvili kvitterat på en kontroversiell straff.Dessförinnan rök Jon Jönsson och Robin Söder ihop i ett jättebråk,

Tipsa en kompis

Wednesday 12 September

David Elm slutar efter ny smäll mot huvudet

David Elm avslutar karriären.En ny smäll mot huvudet gör att anfallaren, med meriter från Premier League, har fått nog.– Nu blir det lite tennis, jag har spelat tidigare och det är en rolig träningsform. Något måste jag göra, säger Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Saturday 8 September

Landslagskamraterna försvarar Robin Olsen

Robin Olsen värvades in till Roma som Alissons stora ersättare.Nu hyllas han av lagkamraterna för säsongsinledningen.– Jag tycker Robin har gjort det bra, säger Filip Helander.– Robin Olsen är en fantastisk målvakt, säger Oscar Hiljemark.