Tipsa en kompis

2018-07-03

Klart: Så startar Sverige mot Schweiz

Inga skrällar i den svenska startelvan i åttondelsfinalen.
Så här ställer Sverige upp i jakten på kvartsfinal i VM. Det blir Gustav Svensson som ersätter Sebastian Larsson på mittfältet.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Birmingham

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Klart: Mrabti lämnar Dif – klar för England

Kerim Mrabti lämnar Djurgården.24-åringen är klar för Birmingham i Championship.Svensken har skrivit på fram till sommaren 2020.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Uppgifter: Mrabti på väg till England

Djurgården Kerim Mrabti ser ut att ha gjort sitt val.Enligt Aftonbladet är Mrabti, 24, på väg till Championshipklubben Birmingham.FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Mittback skadad – Svanberg kallas in

Bolognas Mattias Svanberg ersätter Pontus Jansson i truppen inför veckans ödesmatcher i Nations League. En mittback ersätts alltså med en offensiv mittfältare.
– Sebastian Larsson och Albin Ekdal har känningar så vi har kanske större nytta av en mittfältare, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

”Anslutit och såg högst levande ut”

Sebastian Larsson och Kristoffer Olsson firade AIK:s SM-guld sent in på natten.Och på måndagen anslöt duon till landslagssamlingen i Stockholm.– De har anslutit och såg högst levande ut, säger Janne Andersson och skrattar.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

”Allt i mitt högerben slutade att fungera”

KALMAR/STOCKHOLM. Sebastian Larsson försvann plötsligt från AIK:s startelva när SM-guldet skulle säkras.Förklaringen? En bedövningsmedicin som gav helt fel effekt.– Nästan allt i mitt högerben slutade att fungera, säger Larsson.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Dramat innan avspark – saknas på värmningen

AIK gick ut med att Sebastian Larsson startar mot Kalmar FF.Men med en halvtimme kvar till avspark fanns mittfältaren inte med på uppvärmningen. Samtidigt värmde Denni Avdic upp.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

AIK:s taktik som ska ge SM-guld

Här är taktiken som ska ge AIK ett efterlängtat SM-guld.Allt talar för att Sebastian Larsson, Denni Avdic och Panos Dimitriadis bildar centralt mittfältet mot Kalmar.På topp väntas tränaren Rikard Norling som väntat satsa på Tarik Elyounoussi och Henok Goitom.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Friday 9 November

Här är AIK:s största problem inför rysaren

Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu är avstängda mot Kalmar FF.Samtidigt har Sebastian Larsson gått en kamp mot klockan om att bli spelklar.Den stora frågan är hur AIK ska formera sitt mittfält?– Målsättningen är att spela, säger "Seb".Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)