Tipsa en kompis

2018-07-04

AIK dubbelvärvar – mittfältaren återvänder

AIK presenterar en väntad värvning – och en mindre väntad.
På onsdagen presenterade klubben sommarens två första nyförvärv. Panajotis Dimitriadis och Heradi Rashidi har skrivit på.
– En dag som jag länge har längtat till, säger Dimitriadis, som nu gör sin tredje sejour i klubben.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:44

Norlings besked om framtiden: ”Brinner”

Rikard Norling förde AIK till SM-guld.På Allsvenskans Stora Pris utsågs han som "Årets tränare".Och guldtränaren verkar se sig själv på AIK:s tränarbänk även nästa säsong.– Jag brinner av att få sätta tänderna i det igen, säger Norling.

Tipsa en kompis

20:11

AIK:s kupp – när stjärnan fick pris

Kristoffer Olsson tilldelades utmärkelsen ”Årets mittfältare” på C More-galan Allsvenskans stora pris.Då svarade lagkamraten Henok Goitom för en välregisserad kupp och överraskade hela salen.– Henok har gömt mig i en bagagelucka, säger ”Kristoffer Olsson”.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Goitom förlänger med AIK – sedan blir han tränare

AIK, nybliven svensk mästare i fotboll, förlänger med lagkaptenen Henok Goitom. Den 34-åriga anfallaren har skrivit på för spel i ett år till – minst. Kontraktet gäller ett år som spelare och därefter ytterligare två år där Goitom går in som assisterande tränare i AIK.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Goitom skriver specialkontrakt med AIK

En AIK-ikon är inte redo att lämna ännu.FotbollDirekt.se har tidigare rapporterat om att Henok Goitom förlänger sitt kontrakt med ett år.SportExpressen kan nu berätta att guldhjälten därefter kommer att bli assisterande tränare i klubben.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Goitom försvarar Bajenduon: ”De festade inte med oss”

Vladmir Rodic och Nikola Djurdjic dök upp när AIK firade sitt SM-guld i Stockholmsnatten.Nu försvaras duon av AIK:s lagkapten Henok Goitom.- Jag vill bara säga att de inte festade med oss. De hade otur och var på fel plats vid fel tidpunkt bara, säger Goitom.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

AIK-målvakten: ”De var nog på fel plats vid fel tidpunkt”

Stor kritik har riktats mot Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic som befann sig på samma plats som guldfirande AIK natten mot måndag. Nu försvarar AIK-målvakten Oscar Linner Hammarbyduon.
– De var nog på fel plats vid fel tidpunkt, säger Linner till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Sportchefen ryter ifrån kring duons agerande

Vladmir Rodic och Nikola Djurdjic dök upp på AIK:s guldfirande - vilket fick Hammarbys supportrar att reagera.Klubben har också markerat tydligt mot duon, men tar avstånd från hatet som riktas mot spelarna.- De var naivt och dumt, men det får vara någon måtta. De har blivit tillräckligt tilltryckta nu, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Nikola Djurdjic: ”Får så mycket hat”

Natten mot måndag syntes Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic i vimlet när AIK firade SM-guldet. Nu berättar Djurdjic om kritiken från fansen.
”Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga, skriver han i ett sms till Fotboll Sthlm.