Tipsa en kompis

2018-07-05

Sema klar för Watford

Ken Sema är klar för Wattford. meddelar klubben på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Watford

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:11

Glädjebesked för Sema – stjärnan kan nu lämna

Ken Sema har precis kommit till Watford och kämpar för att knipa en ordinarie tröja.Det kan nu bli något lättare – Everton ska vara nära yttern Richarlison för en summa som hade inneburit klubbrekord.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 July

Barcelonas plan: Ska dumpa sju (!) spelare

Andres Iniesta och Paulinho har försvunnit till Japan respektive Kina.Gerard Deulofeu har sålts till Watford.Men Barcelona försöker skeppa i väg betydligt fler spelare än så.

Tipsa en kompis

Sunday 8 July

”Det är bara att ta chansen”

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg har lämnat för Watford och Premier League.Nu ska Erik Dahlin försöka fylla hans skor.– Det är bara att ta chansen, säger Dahlin.

Tipsa en kompis

Thursday 5 July

Dahlbergs nya konkurrent: Förre landslagsmålvakten

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 19, ser ut att få tuff konkurrens mellan stolparna i Watford.Enligt flera engelska medier är Premier League-klubben nära att göra klart med den förre landslagsmålvakten Ben Foster, 35.

Tipsa en kompis

Wednesday 4 July

Sema lämnar Östersund – nära Watford

Ken Sema lämnar allsvenska Östersund för Premier League-klubben Watford. 24-åringen är på plats i London för att skriva på kontraktet och bara läkarundersökningen återstår innan allt är klart.

Tipsa en kompis

Wednesday 4 July

Här är Sema på väg till Premier League

Här är Ken Sema på Arlanda på väg till London.Enligt SportExpressens uppgifter är ÖFK-spelaren bara detaljer från att skriva på för Watford i Premier League.Klubbarna ska vara överens om ramarna för en övergång och spelaren åker till England för att göra läkarundersökningen - och kan presenteras redan i slutet av veckan.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

United-stjärnan lämnar arenan innan matchen

Stor förvirring inför Manchester Uniteds sista ligamatch för säsongen.Anthony Martial väntades starta mot Watford – men ströks sent ur truppen.Enligt ESPN

Tipsa en kompis

Monday 30 April

Spurs nära att säkra CL-plats

Tottenham vann med 2–0 mot Watford och kommer allt närmare att säkra en topp 4-placering som skulle innebära spel i Champions League nästa säsong.