Tipsa en kompis

2018-07-06

Bröt kontraktet – i kontakt med Bajen

GÖTEBORG. Han bröt kontraktet med Gais för bara några dagar sedan.Nu kan Junes Barny, 28, hamna i Hammarby i stället.Enligt GT:s uppgifter har parterna träffats i dagarna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:49

Två år tillträdesförbud för bengalkastaren i derbyt

I derbyt mellan Hammarby och Djurgården i början av september kastades en bengal mot sittplatsläktaren. Idag kom beskedet att personen som gjorde det har tilldelats tillträdesförbud i två år.

Tipsa en kompis

13:48

JUST NU: Stängs av från fotboll i två år

Skandalscener uppstod mellan Djurgården och Hammarby när en bengal kastades mot åskådare på sittplatsläktaren.Nu stängs personen ute från att gå på fotboll i två år.– Han är även belagd med två års tillträdesförbud, säger polisens presskontakt Lars Byström till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Igår 09:01

Heta Stockholmsderbyt slutsålt

Toppmötet i allsvenskan, söndagens Stockholmsderby mellan AIK och Hammarby, är slutsålt. Det innebär att 49 115 personer kan komma till Friends arena på söndag.

Tipsa en kompis

Igår 08:32

Djurdjic: ”Jag är säker – vi vinner”

Hammarby fick bara en poäng borta mot Sirius.Nu laddar laget om för derbyt och seriefinalen mot AIK.– Jag är helt säker. Vi vinner, säger Nikola Djurdjic.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Publikfest på derbyt – Friends är slutsålt

Söndagens Stockholmsderby ser ut att bli en rejäl publikfest.Enligt AIK är biljetterna till matchen mot Hammarby slutsålda.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

”Skiter faktiskt i det – inte sjumannafotboll”

UPPSALA/STOCKHOLM. Jiloan Hamad, Muamer Tankovic och Vladimir Rodic.Hammarby-trion var inte speciellt nöjda över att ha blivit utbytta i slutet av matchen mot Sirius.–Jag skiter faktiskt i det, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

För många av Bajens stjärnor vek ner sig

UPPSALA. Hammarby stod för ett av säsongens verkliga bottennapp mot Sirius - men lämnade ändå Uppsala med en poäng.Två dyrbara poäng försvann i en match där för många av Bajens stjärnor vek ner sig när det gällde som mest.FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Hammarby tog inte chansen i guldstriden

Hammarby spelade 1-1 mot Sirius i Uppsala och tog in en poäng på AIK i tabelltoppen men tappade två poäng i guldstriden.