Tipsa en kompis

2018-07-06

Emil Krafth kan få starta – ”Drömt om sedan man var liten”

Mikael Lustig är avstängd mot England och det öppnar för 23-åriga Emil Krafth. Han VM-debuterade i åttondelsfinalen mot Schweiz och nu kan han vara med i startelvan.
– Det är något man har gått och längtat efter och drömt om sedan man var liten. Det var skönt att få känna på det innan man slängs in i hetluften. Verkligen jättekul att få starta en VM-match, om det nu skulle bli så, säger han.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 15 July

AIK rycker ifrån efter mål i slutsekunderna

Det tog sin tid.Men AIK fixade en 1-0-seger mot Gif Sundsvall.I matchens döende sekunder skickade doldisen Heradi Rashidi in en riktig projektil i målvaktens högra kryss.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Blåvitt i förhandlingar om succéspelaren

GÖTEBORG. IFK Göteborg är på febril jakt efter förstärkningar inför hösten.Enligt uppgifter till GT har man nu inlett förhandlingar med Gif Sundsvall om succémittfältaren David Batanero.Sundsvall kräver närmare fyra miljoner för sin stjärna.

Tipsa en kompis

Sunday 8 July

Nära MFF – kan bli klar redan i veckan

Romain Gall har gjort succé i allsvenskan - och nu vill Malmö FF köpa loss mittfältaren från Gif Sundsvall.Enligt SportExpressens uppgifter är en första kontakt tagen mellan parterna.- Det är inte konstigt att det finns intresse för Gall, så mycket kan jag säga, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.Samtidigt är Guillermo Molins bara detaljer från att skriva på för MFF - och en övergång kan bli klar inom de närmaste veckorna.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Oväntad målskytt i Häcken firade med volt

Häcken gjorde omstart i allsvenskan med 3–0 på hemmaplan mot Sundsvall. Alexander Faltsetas dundrade in det andra målet och firade med en frivolt.
-Jag är lite hetsig där. Det är kul att göra mål, säger Faltsetas.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Storseger för Häcken – efter drömmålet

GÖTEBORG. En lång genomskärande boll i djupet av Rasmus Lindgren, en galant nedbröstning och ett distinkt skott upp i nättaket med yttersidan av Alexander Faltsetas.BK Häcken bjöd på ett riktigt drömmål när man hemmaslog Sundsvall med 3–0 i den allsvenska omstarten.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Lustig hyllas: ”Det är underbara bilder”

Avstängd i kvartsfinalrysaren.Då laddade Mikael Lustig upp med familjen på läktaren i Samara – bilder som fick Daniel Nannskog att smälta.– Underbara bilder. Fantastiskt, säger experten i SVT:s sändning.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Avstängd Lustig på läktaren med sina barn

Mikael Lustig är avstängd – och befinner sig på läktaren tillsammans med sina barn.
– Härliga bilder. Det är underbart, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Två förändringar i svenska startelvan

Som väntat blir det två förändringar i Sveriges startelva mot England.
Emil Krafth ersätter avstängde Mikael Lustig och Sebastian Larsson kliver in på innermittfältet, tillbaka från avstängning.