Tipsa en kompis

2018-07-07

Avstängd Lustig på läktaren med sina barn

Mikael Lustig är avstängd – och befinner sig på läktaren tillsammans med sina barn.
– Härliga bilder. Det är underbart, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 19 February

Efter Sundsvalls succé – Blåvitt testar spanjorer

Gif Sundsvall har haft stor framgång med sina spanska importer.Nu vill IFK Göteborg testa samma koncept.Enligt GT:s uppgifter kommer två spanjorer att provspela med laget i veckan.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Uppgifter: MFF vill snuva AIK på Lustig

Mikael Lustig, 32, har kopplats ihop med AIK.Nu har Malmö FF gett sig in i jakten – och presenterat ett ekonomiskt upplägg som brädar AIK:s, skriver FotbollDirekt.– Jag brukar inte kommentera spelare som inte tillhör Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson till sajten.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

Sundsvall presenterar värvningen av ”Mr X”

Gif Sundsvall har tidigare hintat om att de ska värva en ”MR.X”.Nu står det klart att Omar Eddahri har skrivit på för klubben.– Det känns fantastiskt bra, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagbom på deras hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

”Är en kanonvärvning för alla allsvenska lag”

DUBAI. Sebastian Larsson tog SM-guldet han flyttade hem för att vinna.Nu berättar AIK:s landslagsman sanningen om den bisarra händelsen i guldmatchen mot Kalmar, hur han ska locka Mikael Lustig till AIK, framtiden i Blågult - och vilket mottagande han förväntar sig av Malmö FF:s supportrar den här säsongen.- Jag är inte den mest populära personen i Malmö och jag får nog acceptera att höra ett och annat från deras supportrar i år, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 25 January

Han nätade för AIK – kan ha gjort sin sista match

SOLNA. AIK gästades av Gif Sundsvall på Skytteholm.Matchen slutade 1-1 efter mål av Linus Hallenius och Daniel Sundgren.Kanske var det också ett farväl vi fick se av en guldhjälte.– Om det skulle bli så som ryktena säger, vilket absolut inte är hundra än, så är det jättetråkigt för mig att lämna klubben, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 24 January

TFF säljer lagkaptenen – ny oro för mittbacken

Alexander Blomqvist lämnar Trelleborgs FF efter degraderingen.Mittbacken är klar för Gif Sundsvall – samtidigt har Jasmin Sudic fortsatta problem med sitt knä.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Allsvensk debut i MFF – på väg till Sundsvall

Trelleborgs FF nye tränare Peter Swärdh kan få ett tufft jobb när han ska forma ett slagkraftigt lag.Flera tongivande spelar har lämnat.Nu är dessutom kaptenen Alexander Blomqvist, 24, på väg bort.Nästa adress ser ut att bli GIF Sundsvall.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Utspelet: ”Säker på att det inte är hans beslut”

GÖTEBORG. Ferran Sibila, 30, lämnar Gif Sundsvall för att bli assisterande tränare i IFK Göteborg.Men enligt Sundsvalls sportchef Urban Hagblom var det inte spanjorens eget val.– Om beslutet hade legat på Ferran så… men jag tror inte att det är han som har fattat beslutet, säger Hagblom till Fotbollskanalen.