Tipsa en kompis

2018-07-07

Storseger för Häcken – efter drömmålet

GÖTEBORG. En lång genomskärande boll i djupet av Rasmus Lindgren, en galant nedbröstning och ett distinkt skott upp i nättaket med yttersidan av Alexander Faltsetas.BK Häcken bjöd på ett riktigt drömmål när man hemmaslog Sundsvall med 3–0 i den allsvenska omstarten.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:39

Stjärnans mystiska skada: ”Jättekonstigt”

GÖTEBORG. BK Häckens mittfältsstjärna Daleho Irandust, 20, har dragits med en mystisk skada en längre tid – utan att veta vad det berott på.Nu har han fått sitt skadebesked.– Det låter så där om jag ska vara ärlig. Det kan vara bra, det kan vara dåligt, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 February

Miljonbud på allsvenska stjärnan: ”De är sugna”

Alexander Jeremejeff, 25, har gjort stor succé i BK Häcken.Men nu kan anfallaren vara på väg bort.Enligt GT:s uppgifter ligger det ett utländskt jättebud på bordet.Häckens prislapp? 15 miljoner kronor.– Jag har hört att folk tittar på mig och att de är sugna, säger Jeremejeff.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Nannskog inför Svenska cupen: ”Finns tre favoriter”

Hammarby, Östersund eller Häcken. Där har ni lagen som gör upp om segern i Svenska cupen – om man ska tro SVT Sports expert Daniel Nannskog.
– Det handlar mycket om att komma åt den där Europacupplatsen, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

16-åringen lämnar Häcken för Serie A

BK Häcken säljer ännu en ung kille till en stor Serie A-klubb.Enligt GT:s uppgifter är Elvis Lindkvist, 16, klar för Inter.Hisingsklubben får ett miljonbelopp för den offensive mittfältaren.–Det känns jättebra och ska bli väldigt kul, säger Lindkvist.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

Ahmed Yasins comeback i BK Häcken: ”Det var jäkligt skönt”

BK Häcken vann träningsmötet med Ubuntu Cape Town i Sydafrika.Och nyförvärvet Ahmed Yasin låg bakom segermålet.–Det var jäkligt skönt, säger han till GP.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

Häcken vann – trots febern

Sex spelare är eller har varit sjuka.Men Häckens trupp räckte ändå till en 3–1-seger mot sydafrikanska topplaget Cape Town City på tisdagsförmiddagen.– Det var en utmaning att spela i värmen och tempot var ett annat än vad vi är vana vid, säger Häcken-tränaren Andreas Alm.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Häcken värvar – ny anfallare klar

BK Häcken värvar.På fredagen presenterade de anfallaren Kwame Kizito, 22, från Ghana.Han kommer senast från den libyska ligan.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Häcken värvar – ny anfallare klar

BK Häcken värvar.På fredagen presenterade de anfallaren Kwame Kizito, 22, från Ghana.– Vi har varit intresserade av Kizito en längre tid, säger Sonny Karlsson, sportchef i BK Häcken.Han kommer senast från den libyska ligan.