Tipsa en kompis

2018-07-07

Storseger för Häcken – efter drömmålet

GÖTEBORG. En lång genomskärande boll i djupet av Rasmus Lindgren, en galant nedbröstning och ett distinkt skott upp i nättaket med yttersidan av Alexander Faltsetas.BK Häcken bjöd på ett riktigt drömmål när man hemmaslog Sundsvall med 3–0 i den allsvenska omstarten.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Paulinho vill spela för Sverige

Häckenspelaren Paulinho kan snart få svenskt medborgarskap, då öppnar brasilianaren för spel i svenska landslaget.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Norrköping blir tvåa – målet räckte inte

IFK Norrköping gjorde sitt för att ha chans att ta hem SM-pokalen.Förgäves.Trots seger med 1–0 mot Häcken vann AIK sin match mot Kalmar och Norrköping slutar därmed tvåa i allsvenskan.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

30 år i samma klubb – trotjänarna hyllas

Tillsammans har de gjort 795 A-lagsmatcher för BK Häcken.Nu tackar Christoffer Källqvist, 35, och Emil Wahlström, 31, för sig.–Det känns lite surrealistiskt faktiskt, säger Wahlström.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Fullsatt när allsvenskan avgörs

Idag avgörs det – blir AIK eller Norrköping svenska mästare? Båda ödesmatcherna för lagen – Kalmar-AIK och Häcken-Norrköping blir fullsatta.
– Nu gäller det att ha mycket spring i benen, men samtidigt se till att ha hjärnan lite cool, säger Henok Goitom till AIK:s hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

Förre AIK-spelaren hjälper gärna Gnaget

AIK hoppas på BK Häcken mot IFK Norrköping.Och den förre AIK-spelaren Viktor Lundberg, 27, hjälper gärna till.–Klart man tänker på guldstriden och gör vi vårt jobb så vinner de, säger han.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Friday 9 November

”Han ska vara jävligt stolt när han ser på AIK”

Allt i egna händer – men även om AIK misslyckas med att ta poäng i Kalmar kan man bli mästare på söndag.Om Häcken och Andreas Alm gör sitt mot Norrköping tar man guldet oavsett.– Det känns tryggt och bra. Andreas har en stor del i prestationen som vi har gjort i år, säger Alexander Milosevic.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Friday 9 November

Nyckelspelare i Mjällby – testas av allsvensk klubb

Oskar Sverrisson var med om att skjuta Mjällby upp i superettan.Nu får han visa upp sig för allsvenska topplaget BK Häcken.– Han är en poängspelare med offensiva kvalitéer. Trots hans ålder så känns han intressant, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till Blekingesport.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

Trotjänaren lämnar efter 16 år: ”Prioriterat andra”

GÖTEBORG. Efter 16 år i BK Häcken får Emil Wahlström, 31, lämna.Mittbackens kontrakt kommer inte att förlängas.– Konkurrensen har hårdnat på den positionen, Emil är inte uttagen lika ofta och det står unga spelare bakom och stampar. Precis som när Emil en dag kom fram, måste det finnas möjligheter för nya talanger att ta steget in i truppen, säger sportchef Sonny Karlsson om beslutet att inte erbjuda en förlängning.