Tipsa en kompis

2018-07-08

Nära MFF – kan bli klar redan i veckan

Romain Gall har gjort succé i allsvenskan - och nu vill Malmö FF köpa loss mittfältaren från Gif Sundsvall.Enligt SportExpressens uppgifter är en första kontakt tagen mellan parterna.- Det är inte konstigt att det finns intresse för Gall, så mycket kan jag säga, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.Samtidigt är Guillermo Molins bara detaljer från att skriva på för MFF - och en övergång kan bli klar inom de närmaste veckorna.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Roma

Grundat år: 1927

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Roma tappade 2-0-ledning – Olsen räddade oavgjort

Olsen fingertoppar räddade Roma från fiasko. 2-0-ledning för de vinröda blev 2-2 och bara Olsens fingertoppar räddade laget från en förlust. Roma har nu tre raka utan vinst i Serie A.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

”Robin Olsen räddade Roma från att förlora”

Robin Olsen fick en ny tuff match i Serie A.Hans Roma tappade en 2-0-ledning till 2-2 mot Chievo – men utan Olsen hade det kunnat gå ännu värre.– Han räddade Roma från förlust, säger Strivesports kommentator.

Tipsa en kompis

Saturday 8 September

Siffrorna avslöjar – Olsen är bäst i ligan

Robin Olsen har fått blandade omdömen sedan han kom till Roma.Men nya siffror visar att han är bäst i ligan – rent statistiskt.

Tipsa en kompis

Saturday 8 September

Landslagskamraterna försvarar Robin Olsen

Robin Olsen värvades in till Roma som Alissons stora ersättare.Nu hyllas han av lagkamraterna för säsongsinledningen.– Jag tycker Robin har gjort det bra, säger Filip Helander.– Robin Olsen är en fantastisk målvakt, säger Oscar Hiljemark.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Hyllningen till Olsen – trots tunga förlusten

Roma har blandat och gett.Men Robin Olsen har varit stabil i målet – och nu hyllas svensken för sin insats mot Milan.Olsen är uttagen i omgångens lag av sajten WhoScored.

Tipsa en kompis

Saturday 1 September

Olsen sågas igen: ”En halv katastrof”

Robin Olsens Roma åkte hem med noll poäng från Milano efter ett 2-1-mål i 95:e minuten. Och efter matchen får svensken både ris och ros för insatsen mellan stolparna.”Jag har sett tillräckligt av Olsen, en korpenmålvakt hade gjort det bättre”, skriver fotbollsjournalisten Carlo Garganese.

Tipsa en kompis

Friday 31 August

Inhopparen Cutrone sänkte Olsens Roma

Roma och Robin Olsen var sekunder ifrån att få med sig en poäng i serie A-mötet mot Milan som var inne på tilläggstid – då slog hemmalagets Patrick Cutrone till och avgjorde på ett friläge.

Tipsa en kompis

Friday 31 August

Blytung förlust för Robin Olsens Roma

Serie A-mötet mellan Milan och Roma var inne på tilläggstid – då slog hemmalagets Patrick Cutrone till.