Tipsa en kompis

2018-07-09

Succéstart för Östersunds nye tränare

Ian Burchnall fick en riktig drömstart som ny tränare i Östersund. I lagets första match efter VM-uppehållet lyckades ÖFK knipa tre poäng borta mot tabelltvåan Hammarby när man vann med 2–1.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Alexander Kacaniklic är klar för Hammarby

Alexander Kacaniklic är klar för Hammarby.27-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med Stockholmsklubben.– Det är skönt att det äntligen är klart och jag är oerhört glad över att vara här, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Alexander Kacaniklic klar för Hammarby: ”Ser fram emot det otroligt mycket”

Alexander Kacaniklic har skrivit på för Hammarby. Den tidigare Premier League-yttern har skrivit på för tre år och återvänder därmed till Sverige efter att flyttat utomlands som tonåring. Hammarbys supportrar var en av orsakerna till att han valde Stockholmsklubben.
– Först och främst är det vad jag har hört om fansen och stämningen på matcherna. Jag har några vänner som spelar här redan som har berättat för mig. Det ser jag fram emot otroligt mycket.

Tipsa en kompis

Friday 8 February

Hammarby tog enkel seger nere i Turkiet

Hammarby har inlett försäsongen starkt. På fredagen vann Bajen sin andra träningsmatch i Turkiet mot japanska Shonan Bellmare med 3-1.Laget åkte dock på en skada när brassen Jean Carlos De Brito tvingades bryta matchen i slutet med en befarad lårskada.

Tipsa en kompis

Thursday 7 February

Hammarby backar efter tränarens sexistiska uttalande

Hammarbys tränare Janne Mian uttryckte sig sexistiskt i samband med en poddinspelning. Och nu tvingas klubben och Mian själv backa från sina uttalanden.
”Det här får bli en väckarklocka både för oss i ledningen och för alla medarbetare, ledare och spelare i klubben”, säger Hammarbys ordförande till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

Hammarby visar att de vill utmana om guldet

DUBAI. Hammarby vill vara med och slåss om SM-guldet.Med värvningen av Alexander Kacaniklic visar klubben att de menar allvar.Och Hammarby har inte värvat klart. Räkna med ytterligare ett par klassvärvningar innan fönstret stänger.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

Hammarby överens med förre landslagsstjärnan

DUBAI. Alexander Kacaniklic är överens med Hammarby.Om inget oförutsett händer så skriver han på för Bajen inom den närmsta veckan.

Tipsa en kompis

Monday 4 February

”Jag vet att folk tycker vi spelar en jävla tiki-taka”

Stefan Billborn är tydlig med vad som gäller: Hammarby ska äga sin egen framgång.SportExpressen träffade Hammarby-tränaren för att prata om en ny säsong som ställer helt nya krav på klubben och hans ledarstab.– Går det åt helvete så går det åt helvete men vi ska i alla fall göra ett försök.

Tipsa en kompis

Saturday 2 February

Uppgift: Bajen värvar duon – efter succén

Neto Borges var en succévärvning för Hammarby.Så nu värvar de brasilianskt på nytt.Klubben Clube Atlético Tubarão skriver på Twitter att Bajen har gjort klart med duon Zé Vitor och Jean Carlos De Brito.