Tipsa en kompis

2018-07-09

Rosenberg om bortamål: "Vet hur viktigt det är"

Malmö FF:s lagkapten Markus Rosenberg tar med sig känslan efter vinsten mot Sirius inför CL-matchen mot Drita.Han pekar under måndagens presskonferens på lärdomar från fjolårets fiasko mot Vardar.– Förutsättningarna är inte alltid som hemma, säger Rosenberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:34

Jeremejeff klar för BK Häcken

Han spelade från start i segermatchen mot Drita.Det blev sista matchen med Malmö FF för anfallaren Alexander Jeremejeff, 25.Enligt SportExpressens uppgifter är Jeremejeff klar för en återkomst till BK Häcken och presenteras i morgon.

Tipsa en kompis

20:57

Malmö körde över Drita – vann med sammanlagt 5–0

Malmö har haft en tuff start på 2018 – men det har knappast märkts av i kvalet till Champions League.
Efter 2–0 i den andra matchen mot kosovoalbanska FC Drita går laget nu vidare till nästa kvalomgång.

Tipsa en kompis

20:51

Nu väntar tuffare motstånd – men också ett annat MFF

Jobbet är gjort, transportsträckan mot FC Drita avklarad.När Malmö FF sparade på krutet tog Samuel Adrian chansen.Nu väntar betydligt tuffare motstånd för Malmö FF – men också välbehövlig offensiv förstärkning.

Tipsa en kompis

20:48

Strandberg och Larsson segerkreatörer för MFF

Drita stod emot i 49 minuter.Sen styrde Carlos Strandberg in 1-0 och matchen var över.Malmö FF avancerar till nästa kvalomgång i Champions League efter seger mot FC Drita med 2-0.

Tipsa en kompis

16:41

Avslöjar: Pekalski nära återkomst till Sverige

Ivo Pekalskis tid i engelska Oxford har blivit förstörd av en korsbandsskada.Nu kan Kvällsposten avslöja att mittfältaren är nära en återkomst till Halmstads BK.– Vi har varit öppna i de dialoger vi haft med agenter och andra att vi är intresserade av Ivo, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.

Tipsa en kompis

11:00

Självsäkra trots underläge: ”Har stora förhoppningar”

Klar förlust på hemmaplan mot Malmö FF.Trots det är FC Drita säkra på sin förmåga och stolta över att representera sitt land och sitt folk.–Vi kom inte hit bara för att representera FC Drita, utan för hela det albanska folket, säger lagets tränare Bekim Isufi.

Tipsa en kompis

11:00

Öppningen: ”Blir det mer får vi ta det då”

I somras stod det klart att Uefa skulle göra om kvalsystemet till Champions League.Vägen till fotbollens finrum blev allt längre för Malmö FF.Men omöjlig?– Det är svårare, men inte omöjligt, säger Markus Rosenberg

Tipsa en kompis

09:00

Rosenberg lär vilja skriva sitt eget slut

Auran, den malmöitiska kaxigheten, målen, gulden och Europaframgångarna.Markus Rosenberg är en av Malmö FF:s allra största – och kommer lämna ett snudd på omöjligt hål att fylla.Men är det något vinnarskallen Rosenberg lär vilja är det att skriva sitt eget slut.