Tipsa en kompis

2018-07-10

Svenska supertalangen Potters första värvning

Joel Asoro debuterade i Premier League som 17-åring.Nu är han klar för Swansea, skriver BBC.Därmed blir den svenske supertalangen nye managern Graham Potters första värvning i klubben.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:01

Pratar om nästa motstånd – innan returen har spelats

Malmö FF har en tuff uppgift i returen mot Chelsea, men kan få lite gratis tändvätska.Storlagets manager Maurizio Sarri har redan börjat prata om vilket lag han vill undvika att möta i nästa Europa League-omgång.– Jag skulle undvika att möta Napoli för det skulle bli för starka känslor för mig, säger Sarri till Sky Sport.

Tipsa en kompis

22:34

Supertalangen nobbar PSG – klar för United

Han jagades av PSG och Juventus.Nu är den franske supertalangen Noam Emeran, 16, helt klar för Manchester United.”Det här är början på ett fantastiskt äventyr”, skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

17:38

Lagen kan nu straffas efter planstormningen

Chelseas bortafölje kastade saker mot Malmöpubliken under torsdagens Europa League-möte.Nu kan det engelska storlaget straffas av Uefa.Även Malmö FF riskerar att straffas för bengaler och planstormare.

Tipsa en kompis

16:09

United besked om skadade stjärnorna

Manchester United-paret skadades i matchen mot PSG.Nu står de i kampen om att vara tillbaka till Champions League-bindningen nästa månad, enligt Standard.– De är viktiga, säger Ole Gunnar Solskjaer.

Tipsa en kompis

12:52

Behrang Safari: ”Det här är ingenting som är omöjligt”

Förlust trots imponerande insats.Men Malmö FF har på inget sätt gett upp drömmen att slå ut Chelsea.– Alla vi som spelade, och alla som såg matchen från sidan, har nog en känsla av att det här är ingenting som är omöjligt, det är ingenting som är färdigt, säger Behrang Safari.

Tipsa en kompis

12:03

Kan stängas av tolv (!) matcher för målgesten

Gareth Bale kan sättas i knipa efter den kränkande gesten han gjorde mot Atletico Madrid fansen.Han kan bli avstängd i upp till 12 matcher.

Tipsa en kompis

09:46

United: ”Vi är väldigt nöjda med honom”

Kan Ole Gunnar Solskjaer få förtroende som Manchester United-tränaren även efter sommaren?Ed Woodwards senaste uttalande tycks peka i den riktningen.

Tipsa en kompis

07:18

Sarri:”Har inte råd att släppa in sådana mål mot topplag”

Chelsea besegrade Malmö FF med 2-1 i Champions League. Chelseas tränare Maurizio Sarri inte nöjd med lagets försvarsspel.
– Om vi släpper in ett mål på det sättet vi gör idag mot lag som Manchester City, Tottenham eller United, då riskerar vi att släppa in tre mål på tio minuter, sa han efter matchen.