Tipsa en kompis

2018-07-10

Ett år efter Strumica – nästan helt ny MFF-elva

Efter fjolårets CL-fiasko och en usel vårsäsong gör sig nu MFF redo för Champions League.Oscar Lewicki är en av fyra startspelare i debaclet i Strumica som är på jakt efter revansch.– Vi var för många som inte kom upp i nivå, säger Malmö FF:s mittfältare.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:01

Pratar om nästa motstånd – innan returen har spelats

Malmö FF har en tuff uppgift i returen mot Chelsea, men kan få lite gratis tändvätska.Storlagets manager Maurizio Sarri har redan börjat prata om vilket lag han vill undvika att möta i nästa Europa League-omgång.– Jag skulle undvika att möta Napoli för det skulle bli för starka känslor för mig, säger Sarri till Sky Sport.

Tipsa en kompis

17:38

Lagen kan nu straffas efter planstormningen

Chelseas bortafölje kastade saker mot Malmöpubliken under torsdagens Europa League-möte.Nu kan det engelska storlaget straffas av Uefa.Även Malmö FF riskerar att straffas för bengaler och planstormare.

Tipsa en kompis

15:48

Uppgifter: MFF vill snuva AIK på Lustig

Mikael Lustig, 32, har kopplats ihop med AIK.Nu har Malmö FF gett sig in i jakten – och presenterat ett ekonomiskt upplägg som brädar AIK:s, skriver FotbollDirekt.– Jag brukar inte kommentera spelare som inte tillhör Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson till sajten.

Tipsa en kompis

15:17

Ekonomisk jackpot för MFF – gör ny mångmiljonvinst

Efter Europa League-succén.Nu offentliggör Malmö FF en ekonomisk vinst för 2018 om 39,7 miljoner kronor.Det egna kapitalet är rekordstort och snuddar vid en halvmiljard.

Tipsa en kompis

12:52

Behrang Safari: ”Det här är ingenting som är omöjligt”

Förlust trots imponerande insats.Men Malmö FF har på inget sätt gett upp drömmen att slå ut Chelsea.– Alla vi som spelade, och alla som såg matchen från sidan, har nog en känsla av att det här är ingenting som är omöjligt, det är ingenting som är färdigt, säger Behrang Safari.

Tipsa en kompis

07:18

Sarri:”Har inte råd att släppa in sådana mål mot topplag”

Chelsea besegrade Malmö FF med 2-1 i Champions League. Chelseas tränare Maurizio Sarri inte nöjd med lagets försvarsspel.
– Om vi släpper in ett mål på det sättet vi gör idag mot lag som Manchester City, Tottenham eller United, då riskerar vi att släppa in tre mål på tio minuter, sa han efter matchen.

Tipsa en kompis

Igår 06:55

”Han kommer att vara galen över den gåvan”

Malmö stod upp väl mot Chelsea men föll med uddamålet.Efteråt hyllades Malmös insats.”Maurizio Sarri kommer vara galen över livlinan hans spelare gav Malmö på slutet”, skriver Daily Mail.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Antonsson: ”Vi tror på det”

Malmö FF har en tendens att tro mycket på sig själv.
Det gör laget även nu efter 1–2 mot Chelsea i första ronden i sextondelsfinalen i Europa League.