Tipsa en kompis

2018-07-10

Ett år efter Strumica – nästan helt ny MFF-elva

Efter fjolårets CL-fiasko och en usel vårsäsong gör sig nu MFF redo för Champions League.Oscar Lewicki är en av fyra startspelare i debaclet i Strumica som är på jakt efter revansch.– Vi var för många som inte kom upp i nivå, säger Malmö FF:s mittfältare.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:08

”Piloten bad om ursäkt, jag trodde det var kört”

Malmö FF har landat i Belgien.Men flygresan dit blev en mardröm.– Jag tänkte bara: “Nu faller vi”, säger backstjärnan Behrang Safari.

Tipsa en kompis

13:14

Stjärnan – så går MFF vidare från gruppen

Efter helvetet i Belgien är nu Anders "AC" Christiansen tillbaka i landet.Vägen till fortsatt Europasuccé för Malmö FF har mittfältaren klar.– Ska man vara cynisk så är det sex poäng i matcherna mot Sarpsborg och plusfacit på Genk som gäller för att gå vidare. Men tar vi 10 poäng eller fler, oavsett mot vem det är, så borde det räcka för avancemang, säger Christiansen.

Tipsa en kompis

12:32

”Det var tufft i början, tufft att vara ensam”

Han öste in mål och utsågs till Malmö FF:s bäste 15-åring.Ett par år senare begav det sig till AZ Alkmaar och det holländska proffslivet.Två år senare spelade Zia Sakirovski i Österlens FF.– Jag var en vinnare innan jag lämnade Malmö FF, men nu har det blivit extremt. Nu är det bara vinna, vinna, vinna, säger talangen som i dag hunnit fylla 21.

Tipsa en kompis

10:22

”Inte haft så mycket kontakt som jag velat”

Förra hösten gick Fouad Bachirou vidare från Europa Leagues gruppspel med Östersund.Ett år senare har mittfältaren en ekonomisk schism om en halv miljon kronor med sin gamla klubb.Och ska spela Europa League igen.–Med Östersund slog vi ur underläge. I Malmö FF förväntas det att du ska vinna varje match, det spelar ingen roll vilket lag du möter, säger Bachirou.

Tipsa en kompis

20:32

Rosenberg tänker inte på framtiden

På torsdag kliver Malmö FF in i Europa League-spelet.
Lagkaptenen Markus Rosenberg har tidigare sagt att denna säsong blir hans sista.
Vilket skulle innebära att 36-åringen inte skulle spela om Malmö FF eventuellt tar sig vidare från gruppspelet.

Tipsa en kompis

Igår 10:03

Malmö FF-tonåringarna som blev utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic såldes till Ajax för 82,3 miljoner som 19-åring.Sedan dess har tjugoen MFF-tonåringar blivit utlandsproffs.Få har lyckats att ens komma nära toppen.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Malmö FF överklagar förbundets nya beslut

På grund av Malmö FF:s spel i Europa League flyttar Svenska fotbollförbundet MFF:s match mot Hammarby från måndagen den 22 oktober till söndagen den 21 oktober.Nu överklagas beslutet.– Vi vill att den ska spelas på lördagen, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.FÅ BÄST KOLL: Följ Malmö FF – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Smällen: Kan stoppas av sin hjärnskakning

Jere Uronen satt på läktaren när Genk vann toppmatchen mot Anderlecht i lördags.Den förre Helsingborgs IF-backen riskerar även att missa torsdagens möte med Malmö FF.– Det är en ännu större match än den mot Anderlecht så då hoppas jag verkligen att jag kan spela, säger Uronen.